Advertisements

I tisdags var det lite jobbigt måste jag erkänna, på ett positivt sätt. Jag har ju börjat att cykla till jobbet vilket är en rätt kort sträcka. Men ska jag till gymmet och sen hem blir det lite längre.

På förmiddagen kom ett mail att min passerkort var klart till nya lokalerna vi flyttar till nästa vecka och eftersom jag inte hade så mycket att göra tänkte jag att jag cyklar ner och hämtar ut det. När det var klart var det lagom tills jag skulle gå på lunch så jag cyklade hem. När lunchen var slut var det tillbaka till jobbet. Efter jobbet var det ner till gymmet, köra stenhårt en timma och sen hela vägen hem igen. Jag fick en liten chock när jag kollade hur långt jag hade rört mig under dagen. Och då visar ju kartan inte hur mycket slit det var på gymmet under den timman jag var där.

Vi inom Eskilstuna kommun har fått ett digitalt presentkort på 200 kr som tack för allt vi gjort under den här tiden med Corona. Jag kollade listan vilka som var anslutna till det och det var mest pizzerior. Men Wayne’s Coffee fanns med och det är ju perfekt för mig och T att använda för en fika på stan. Så det ska vi göra idag efter jobbet. Jag har jouren och jobbar till fyra då och sen blir det ner på stan för en fika och lite prat.

Det är rätt så dött på jobbet för tillfället. Vi flyttar ju som sagt nästa vecka och fram tills dess kommer inget in = Lilith har absolut inget att göra förutom fakturor, som går fort, och posten två gånger om dagen, vilket går lika fort det. Då går ju tiden så oerhört långsamt och man blir ju ordentligt slö av att göra ingenting en hel dag. Så det är skönt att den här veckan snart är över. Måndag och tisdag nästa vecka lär ju bli ungefär lika men sen flyttar vi och då misstänker jag att vi kommer att ha mer än tillräckligt att göra.

Jag vet inte riktigt hur det blir med dejten i helgen. Vi har småpratat lite och det låter som att den blir av. Dock vet jag inte vilken dag än, vilket kan vara bra att veta så att jag vet när Leo ska till Kalle. P föredrar att typ ta det som det kommer och då blir det lätt sista sekunden, och jag föredrar framförhållning. Så det blir ju spännande. 🙂

Läkaren ringde för en uppföljning i tisdags. Vi förstår inte alls varandra och personkemin stämmer inte alls. Han har ju hela tiden sagt att den ena av mina mediciner tänker han plocka bort. Nu påstår han att det har han inte sagt, trots att jag frågade för varje medicin han sa hur mycket jag skulle äta av den och om jag skulle ha kvar den och antecknade samtidigt för att det inte skulle bli några missförstånd. Men nu ska den som sagt vara kvar och ingen är gladare över det än jag. Den jag skulle öka dosen på från 100 till 300 ska plockas bort då den inte funkar. Och så satte vi in en ny som jag ska hämta ut idag så får vi se hur det går. Dum som jag är så läser jag på fass om den. Det ska jag inte göra. Vanlig bieffekt ”viktuppgång”. Det vill man inte läsa när man i många år hade en ätstörning, som fortfarande kan spöka till det i huvudet ibland.

Dock så stod det inte om det är för att man får ökad aptit, vilket jag kan kontrollera, eller om det är för att ämnesomsättningen sänks, vilket jag ju inte kan kontrollera. Det var nära att jag där och då ringde och bad om att få en annan. Men jag ska ge den ett försök men märker jag av det så tänker jag byta, vilket det även stod att man skulle göra i såna fall. Den lilla ätstörningen i min hjärna blev dock lite glad när det på ett annat ställe stod att en vanlig bieffekt är aptitlöshet. Ja ni ser ju hur sjukt man tänker. Jag har ju i många år sagt att jag är helt fri från min ätstörning för att jag nu kan äta sånt jag inte kunde förut som godis, dricka dricka osv osv. Men nej, tydligen är jag inte det. Dock är det nu jag som kontrollerar den istället för tvärt om som det var i många år. Och två viktiga saker jag har lärt mig är att jag aldrig ska väga mig, för ingen vikt är låg nog, och att jag aldrig ska mäta omkrets på lår, mage osv för även där kan ingen siffra vara låg nog.

Blev en rätt bra sträcka i tisdags

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.