Advertisements

Gud så tråkigt det är på jobbet nu, mer än vanligt. Fakturor, som tar nån minut, och post, tar typ en kvart, är det som finns att göra tills vi har flyttat. Fördelen med det däremot är att då har Lilith tid att blogga även på vardagar. 🙂

Igår efter jobbet åkte jag och T ner på stan för att ta en fika. Vi har ju som tradition att göra det när det börjar att bli riktigt varmt ute. Kaffe och kladdkaka fick det bli och det kostade inte en krona. Tack Eskilstuna kommun! Vid klockan sex var det dags att sätta sig på cykeln hem och kämpa sig igenom alla uppförsbackar. Snacka om att när vi flyttat ner på stan så kommer jag att ha de mest vältränade benen i Eskilstuna tack vare alla uppförsbackar på väg hem.

När jag kom hem slängde jag mig i soffan med Leo för att se dagens avsnitt av 90 days fiance. Det är ju inte ens bra egentligen, men vi har fastnat helt och bara måste se vad som händer. Så iZombie får vänta tills helgen, på vardagar är det dokusåpa som gäller. När det avsnittet var slut var det dags att ta medicinen och krypa ner i sängen med Once Upon a Time som sen byttes ut mot en bok tills det var dags att sova.

Den här dejten i helgen hörrni. Den skiter jag i. Totalt. Och honom också. Jag har fortfarande inte fått något svar på om det blir fredag eller lördag vilket ju gör det helt omöjligt för mig att se till att Leo åker till Kalle. Klart att det funkar för honom att bestämma i sista sekunden när han inte har barnen men det funkar ju inte riktigt för mig. Och jag har lite mer självrespekt än så, att vara någon sista minuten-alternativ. Att höra av sig i sista sekunden visar på noll respekt och då får det vara. Så helgen tillbringas med Leo. Och städning. Och ett pass på gymmet.

Idag efter jobbet kommer Kalle och hämtar upp mig. Jag hade ju totalt glömt att jag har tre rätt stora blommor i fönstret på jobbet som måste med hem innan flytten på onsdag. Och det är lite otympligt att bära hem så Kalle är snäll och hämtar upp mig idag så att jag får hem dem. Sen ska vi handla inför helgen och när vi kommer hem ska jag bara slänga mig i en dusch och sen hoppa i en stor t-shirt och ett par pyjamasshorts och njuta av att den här arbetsveckan äntligen är över. Sen är det bara nästa vecka att ta sig igenom och sen är det fan semester!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.