Advertisements

Ännu en seg dag på jobbet igår med i stort sett ingenting att göra. Så ingen var gladare än jag när det var dags att sluta för dagen. Kalle kom och hämtade upp mig, eftersom att jag hade alla blommor ifrån mitt kontor att få hem innan flytten och så åkte vi till Ica för att möta upp Leo för lite handling. Innan Leo kom passade jag på att smita in på Ica för att hämta ut min nya medicin, som inte fanns inne. Så den får jag hämta på tisdag.

Det var inte speciellt mycket vi skulle handla så det gick rätt så fort. Kalle körde hem oss och följde med upp på en kaffe. Vi hade ju jubileum. Vi lärde ju känna varandra på studenten för 21 år sen, och igår var det ju dags för studenten igen. Ja, det är det hela helgen. Men vi lärde känna varandra på fredagen så vi hade vårat jubileum igår.

När vi satt ute på balkongen hörde P av sig. Ett av hans barn var sjukt, och mamman skulle iväg så han var tvungen att ta hand om hen och kunde vi skjuta på det tills nästa helg? Eeeh, eftersom att han inte hade svarat när jag i onsdags frågade vilken dag så hade jag inte ens planerat att han skulle komma över och därför har jag ju så klart Leo hemma. Vilket jag också svarade. Sen släppte jag det.

När Kalle åkt blev det till att fixa mat. Tanken var ju att vi skulle äta pommes, nuggets och dipp. Snabbt och enkelt en fredag när man är trött efter att ha gått upp tidigt en hel vecka. Men där fick jag tänka om för vi hade mindre pommes än jag hade räknat med. Frågade Leo om han ville ha bara nuggets eller om han ville att jag skulle göra potatisklyftor också men han ville i såna fall bara ha nuggets och dipp och då fick det bli så. Så fram med air fryern, i med nuggets, ställ in tid och temperatur och sen kunde jag slänga mig i soffan medans jag väntade på att maten skulle bli klar.

När vi hade ätit gick Leo ner för att möta upp en kompis som skulle komma över och jag valde då att lägga mig i sängen med mina serier i några timmar. Serierna byttes sedan som vanligt ut till en bok men jag var sjukt trött och hann inte läsa många sidor innan jag kände att det var dags att lägga sig och somnade rätt fort.

Idag tänkte jag tvätta och städa. Det har ju inte riktigt funnits så mycket tid till det under veckan så att jag tänkte att det tar jag idag. Jag behöver även lägga över musik från datorn till mobilen så att jag kan ha på jobbet efter att vi flyttat nästa vecka eftersom att jag då kommer att dela kontor men det tar jag i morgon. Idag ligger fokus på hemmet och att se till att jag har rena kläder till jobbet nästa vecka och en renbäddad säng.

Här kör vi på som vanligt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.