Advertisements

Jag måste ju säga att jag och Leo var ju rätt effektiva igår. För självklart satte jag honom i arbete också, han är tillräckligt gammal för att hjälpa till när han bor här och antagligen stökar ner mer än jag för att han är hemma mer än jag är. Vi fick allt gjort förutom golven så det tänker jag ta idag. Sängen är renbäddad, alla kläder inför nästa veckas jobb är tvättade, badrummet skiner och även duschdraperiet är tvättat och precis allt är iordningplockat och avtorkat här hemma. Leo protesterade inte en enda gång utan när han var klar med det jag bett honom att göra kom han och frågade vad han skulle göra nu.

Vi fick till och med lite tid över till att ligga i soffan innan det var dags att fixa middag. Det var ju bara skit på tv då, och för lite tid till att starta något på Netflix så vi hoppade tillbaka några timmar i tv-tablån för att hitta nåt att titta på. Sista tiden har ju våran box uppgraderat mjukvaran så nu kan vi starta om program som redan visats. Perfekt!  Så vi låg där och slötittade en stund innan det var dags för mig att ställa mig vid spisen och för första gången på många år göra danska plättar. Vilket är bland det enklaste man kan göra så jag vet inte varför vi inte gjort det på så länge.

Efter vi hade käkat blev det sängen och serier för mig och jag kollade de tre sista avsnitten av Once Upon a Time. Så nu ska jag bara komma på vad som ska få roa mig de kommande kvällarna. Jag har ju ett gäng liggandes så nåt ska vi nog hitta på.

Idag blir det en tur till gymmet. Jag har ju bara hunnit träna två gånger den här veckan och jag har ju satt gränsen vid tre så det är bara att hoppa i träningskläder, upp på cykeln och ner på gymmet för att få till ett tredje pass. Sen när jag kommer hem är det en dusch som gäller och sen ta itu med golven här hemma. Jag behöver ju komma på något att äta också och plocka fram det ur frysen innan jag åker så att det hinner tina.

Och Lilith har bokat in en annan dejt till nästa helg minsann. Om någon är utbildad kock och lovar att laga mat så är det första Lilith gör att höra med Kalle om han kan ta Leo. 😀 Det är så man lockar Lilith, att hon slipper laga mat, vilket ju är det tråkigaste som finns. Jag kan inte förstå mig på människor som tycker att det är avslappnande att laga mat. Speciellt inte om det är mer än typ fyra ingredienser. Det ska gå fort, vara så få moment som möjligt och så få ingredienser som möjligt. Det är inte avslappnande för fem öre!

P har jag inte hört av och hör han av sig lär han ändå inte få något svar. Jag orkar inte med sånt. Jag tar inte illa upp om någon känner att det inte klickar som det ska när man träffas, sånt händer ju. Men att bete sig som han gjorde är däremot inte ok och nånting jag tar illa upp av. Så det lägger jag ingen energi på mer.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.