Advertisements

Leo fick i uppgift att dammsuga medans jag var iväg på gymmet så att jag kunde skura golven när jag kom tillbaka. Speciellt med tanke på att det mesta på golvet kommer ifrån honom och framförallt i köket så tyckte jag att det var en rättvist arbetsfördelning.

Jag cyklade ner till gymmet och körde veckans sista pass. Det var en tjej där jag var nära att vrida nacken av ungefär tusen gånger. Först pratade hon i telefon, högt, så att jag kunde höra precis vad hon sa trots att hon befann sig i andra änden av den stora lokalen och de dels spelar musik på ganska hög volym och dels att jag även har podd igång när jag tränar. Det var lite svårt då att fokusera på det man gjorde. När hon väl var färdig med det samtalet blev det inte tyst. Nej då, då startade hon en videochat med nån kompis där hon visade vilka vikter hon körde till vilka övningar osv. Till slut höll hon i alla fall käften.

När jag var klar cyklade jag hem igen. Jag var utsvulten när jag kom hem och det var några timmar kvar tills vi skulle äta. Så jag tog en shake samtidigt som jag satte mig för att fixa över den musik jag vill ha på mobilen som behövde göras igår. När vi flyttar med jobbet på onsdag kommer ju jag att dela kontor, även om vi kommer att ha en skärm mellan oss, och då är det musik på mobilen och lurar som gäller. Nu kör jag ju YouTube om dagarna. Jag passade även på att packa träningsväskan inför idag medans filerna kopierades till mobilen.

När shaken var uppdrucken och den musik jag ville ha var kopierad till mobilen tog jag golven och sen var det äntligen dags för en dusch. Sen kraschade jag i soffan tills det var dags att äta. Det var ju söndag = matlåda så jag behövde inte ens ställa mig vid spisen. Matlåda är ju helt klart den bästa uppfinningen nånsin enligt mig. När jag hade käkat klart blev det sängen och serier. Jag var ju klar med Once Upon a Time så jag var ju tvungen att komma på vad jag nu skulle se. Efter att ha bläddrat igenom det som jag hade liggandes bestämde jag mig för The Good Fight. Jag har ju nästan tre säsonger liggandes så det ska väl hålla mig sysselsatt ett tag. Speciellt som det bara blir nåt avsnitt per kväll eftersom jag har en bok som vill ha min uppmärksamhet också.

Idag är det ännu en sysslolös dag på jobbet. Jag kom hit, svarade på lite mail, tog den enda fakturan som hade kommit in över helgen och så var jag klar med det jag skulle göra innan posten kommer strax efter klockan åtta. Efter det är jag fortfarande klar med allt som ska göras fram tills nästa omgång post kommer strax efter klockan ett i eftermiddag. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men gud vad jag saknar avregistreringar! Det är så sjukt tråkigt att bara sitta och göra ingenting största delen av dagen.

Efter jobbet blir det en tur till gymmet igen. Sen hem och duscha, packa om väskan inför ännu ett pass på gymmet i morgon, fixa mat, fixa disk och sen krascha i sängen. Jag blir så sjukt trött och slö när jag gör ingenting en hel dag, mer trött än när jag har fullt upp en hel dag. I morgon kommer jag dock att ha lite mer att göra på jobbet tack och lov. Men inte ens i närheten av tillräckligt tyvärr.

Perfekt efter träningen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.