Advertisements

Det var ännu en sysslolös dag på jobbet igår. Eller ja, jag fick ju fullt upp ändå. Jag upptäckte att bloggen inte ville sig riktigt på mobilen, och eftersom de flesta läser via mobilen är det nästan viktigare än att det funkar på dator. Vem f*n gör en design som inte är responsiv nu för tiden? Så leta nytt, fixa det som skulle fixas och efter ett gäng timmar var jag äntligen klar. Eller ja, allt så bra ut i förhandsgranskningen. Tryckte på publicera och vips var hela sidokolumnen borta. Så det var bara att sitta och göra om dem och lägga in dem på nytt. Men nu tror jag att jag fått till allt och är nöjd. Så även om det var stillasittande arbete var det ändå rätt så fullt upp och stressande att få ordning på. Det blev några nödlösningar under tiden som jag letade efter en design som hade det jag ville att den skulle ha. Så trots att det inte fanns nåt att göra på jobbet var det ändå full fart.

Tanken var ju att jag efter jobbet skulle ha åkt och tränat men jag fick sms om att min tobak fanns att hämta ut. Så valet stod mellan att hoppa över träningen, och ta den dagen efter istället, och hämta ut min tobak eller att åka och träna och få köpa ett paket cigg. Jag valde att åka och hämta ut min tobak. Jag passade även på att gå in på apoteket och kolla om min nya medicin hade kommit, vilket den hade. Jag träffade även Kalle utanför som hade varit på bolaget åt mig och handlat Mojito jag ska fira in semestern med på torsdag efter jobbet så den fick jag med mig hem. Men den var ju mindre än jag hade väntat mig för det priset. Men den kommer räcka till det den ska.

När jag kom hem packade jag upp och sen slängde jag mig i soffan. Jag skulle ha fixat med tvätten men hade glömt att säga åt Leo att bädda rent sin säng så att jag kunde tvätta alla sängkläder så det får vänta tills idag. Jag hade inte alls någon lust att ställa mig vid spisen vid halv sex men det var bara att göra. Gott blev det i alla fall, men jag är inte lika säker på att Leo håller med, han är rätt trött på den maten.

När vi hade ätit upp och kollat klart på avsnittet vi tittade på var det dags att ta medicinen och krypa ner i sängen med serier som sen som vanligt byttes ut mot boken. Jag hämtade ju som sagt ut min nya medicin och var ju nyfiken på om den skulle funka bättre än den förra. Och det gjorde den, men inte lika bra som den jag åt först. Jag somnade tidigt, runt klockan 22, men jag vaknade typ varannan timma hela natten så jag var ju sådär lagom pigg i morse när alarmet ringde.

Idag blir det ungefär lika lugnt på jobbet, lite mer att göra blir det. Vi har möte om 45 minuter om flytten i morgon, och innan jag går hem ska jag packa ner det sista som dator osv. Det är väl det. Jag hade ju tänkt att träna efter jobbet idag men jag har telefonuppföljning med min läkare i eftermiddag och man pratar inte i telefon på gymmet så det passet får jag eventuellt köra i morgon istället. Det beror på hur tiden blir med flytten.

När jag kommer hem blir det i alla fall att tvätta och ta itu med den rena och torra tvätten som hänger på ställningen. Det är ju inte alls lika ofta man behöver tvätta nu när Leo tvättar sin egen tvätt. Förutom fick man ju antingen tvätta en maskin om dagen eller ta en hel dag på helgen till att tvätta, nu blir det max tre maskiner i veckan och ingen är gladare över det än jag.

Kvällsnöjet

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.