Advertisements

Jag hade ju telefontid med min läkare igår för att diskutera nya medicinen, trodde jag, De ringde och sa att han var sjuk så det verkar som om Lilith får vänta ett tag med att sova ordentligt. Jag hoppas att han är tillbaka snart.

Jobbet var hyfsat lugnt, det kommer ju inte in något. Det enda som hände var att jag tog nån faktura och så packade jag ihop det sista av mina grejer på eftermiddagen. Jo, på förmiddagen hade vi möte om flytten också så att vi vet vem som ska göra vad. Det blir rätt långa dagar de här två dagarna. Jag är ju van att sluta klockan tre men kommer att jobba till runt klockan fem båda dagarna.

När jag kom hem slängde jag mig i soffan en stund innan det var dags att börja med maten. Medans vi åt kollade Leo och jag på 90 days to wed. Vi är helt fast. Egentligen är det ju inte ens bra men har man slötittat på några avsnitt blir man fast och bara måste se vad som händer sen. Så det är vad vi kollar på när vi äter. När vi hade ätit upp och avsnittet var slut fixade jag disken och sen var det dags för sängen och ett avsnitt av The good fight och sen fick det bli boken. Jag somnade väl runt tio skulle jag tippa på.

Idag blir det som sagt en lång dag. Då är det ju ändå en himla tur att det är onsdag = matlåda så att jag slipper ställa mig vid spisen när jag kommer hem. Jag lär ju vara helt slut då och kommer bara att vilja äta och lägga mig. Leo kommer ju inte att vara piggare han eftersom att han har möte klockan åtta och då får man gå upp tidigt även om man har sommarlov.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.