Advertisements

Igår kan ha gått till världshistorien som världens tråkigaste. Vi skulle ju byta lokaler igår. Vi hade, självklart, tagit in en flyttfirma som skulle fixa det åt oss. Men vi var ju tvungna att visa vad de skulle ha osv. Så jag startade min dag på gamla kontoret för att visa vad som skulle med. Alla möbler som hade röda pluppar på sig. Det var ju en hel del så det tog ju några timmar för dem att lasta in. Och det enda som fanns att göra då var att sitta och glo och se till att de fick det rätt.

När de hade allt under kontroll var det dags att ta sig till de nya lokalerna nere på stan. Vad vi gjorde där? Väntade på att flyttgubbarna skulle komma med alla möbler. Då fick vi dirigera in dem med rätt möbel i rätt rum. Det blev ju en hel del väntan mellan varje möbel.

Vid lunch tog vi en paus och vi som skulle flytta gick tillsammans och käkade asiatisk lunch. Det var väldigt gott och det var nog länge sen Lilith var så mätt. Fördelen med att jobba i centrum är ju att man kan äta så mycket goda luncher. Nackdelen är ju att det blir väldigt dyrt i det långa loppet haha. Jag messade T och sa att vi måste ju få in nån rutin med utelunch när vi kommer att sitta på två olika kontor efter semestern. Typ varje fredag efter löning eller nåt sånt. Hon tyckte det var en toppenidé så det ska vi absolut göra.

Tillbaka till nya kontoret. Efter lunch så hade flyttgubbarna, helt enligt planen, åkt till gamla kontoret för att hämta andra och sista lasset med möbler. Vilket skulle ta en hel del tid att lassa in, så då blev det ännu mera väntan. Till slut kom de sista möblerna och när de var på plats kunde var och en börja packa upp de få kartonger vi hade med oss. Det var ju snabbt fixat. Det som tog längst in var att koppla in alla sladdar i dockan till datorn. Jag startade datorn bara för att se att allt funkade. Vilket det inte gjorde. Jag hade inget internet. Antagligen var mitt uttag inte aktiverat så jag fick ringa till IT och be dem aktivera det och han skulle lägga en order på det. Och så ringer han när det är fixat.

Innan vi åkte hem för dagen gick vi igenom vad var och en ska göra idag. Idag kommer ju att bli lite tuffare än igår. Idag ska nämligen hela arkivet flyttas. Det är akter på alla avlidna de senaste fem åren. Jag tror att det är runt 35 kartonger fulla med arkivboxar. Som måste packas upp idag för de ska ha tillbaka flyttkartongerna nämligen direkt. Och det ska bli sjukt varmt. Så vad man än har på sig så kommer man att svettas ihjäl. Men jag fick tillåtelse att bryta mot klädkoden och faktiskt ha träningsbyxor på mig i morgon, de andas i alla fall.

När jag kom hem mötte Leo mig i dörren med hembakta muffins han hade gjort för att fira att jag snart går på semester. Jag har ju den bästa sonen någonsin helt klart. Och de var riktigt goda. Det var ju tur att vi skulle käka matlåda för jag var hemma strax innan vi skulle äta så det var bara att slänga in matlådan i mikron så gott som direkt efter att jag hade kommit hem. Äta, kolla på 90 days to wed med Leo och sen var det sängen och senaste avsnittet av Vanderpump Rules innan jag plockade fram boken för lite läsning innan det var dags att sova.

Och har sovit skit hela natten. Är det nån natt jag verkligen hade velat sova ordentligt så att jag var hyfsat utvilad var det ju nu så att jag orkar med det som står på planeringen på jobbet idag. Men det finns tillgång till kaffe så jag ska nog klara mig. Jag har även varit duktig och packat ner kaffe (de har kaffemaskin så vill man ha bryggkaffe får man köpa sitt eget kaffe), socker till kaffet, hörlurarna jag ska ha på jobbet och en vattenflaska till dagens tunga arbete. Jag kan ju slå vad om att annars skulle jag ju glömma allt sånt när det väl var dags att ta med det dit. Det enda som får vänta är mjölken, annars kommer den bara hinna att bli gammal innan den ska användas efter semestern.

Totalt utslagen Lilith i soffan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.