Advertisements

Fy fan vilket kaos det var igår när vi skulle flytta arkiven. Kunde något gå fel så gick det fel. Två av killarna på flyttfirman misskötte sig så illa att de fick sparken där och då. Typ så bra gick det. Men till slut var vi klara, kunde säga hej då och sen var det dags för semester!

När jag kom hem höll Leo på att baka kladdkaka för att fira min semester. Jag tog och hällde upp en Mojito och satte mig på balkongen, stängde av alla alarm och bara njöt en stund. Sen blev det lite för varmt att sitta där i solen så jag bytte soffan på balkongen mot soffan i vardagsrummet och så låg jag där med min drink och hade det bra tills det var dags att äta. Leo hade fixat maten så fort han var klar med kladdkakan.

När vi hade ätit upp och avsnittet vi kollade på var slut blev det sängen och serier i några timmar och senare en bok. Jag var rätt så slut, så klockan var nog inte mer än 23 när jag sade tack och god natt. För en gångs skull sov jag hela natten utan att vakna! Det säger en hel del om hur det var igår.

Vi brukar ju alltid fira midsommar ute hos mamma, men det är av förklarliga själ inställt i år. Så istället tänkte jag åka till gymmet om nån timma. Det är ju fördel med att de flesta gym numera har öppet dygnet runt, då kan man träna trots att det är röd dag. Jag har ju, tack vare flytten och lite annat, inte hunnit träna alls den här veckan, så då är det bara att köra fredag, lördag och söndag om jag ska komma upp i mina tre gånger per vecka.

Senare ska Leo och jag gå och handla det vi behöver inför helgen. Jag försöker fortfarande att komma på vad vi ska äta så att jag kan plocka fram nåt ur frysen. Det lutar åt vitlöksmarinerad fläskfilé med potatisgratäng till. Det är ju trots allt midsommar.

Hur vi firar in semestern i förorten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.