Advertisements

Jag bestämde mig igår för att den här helgen blir det inget gym, jag ska vara hemma och njuta av att jag har semester. Jag kommer att ha sju dagar i veckan i tre veckor till att träna så om jag hoppar över en helg så är chansen rätt stor att jag överlever. Istället gick Leo och jag och handlade, sen fixade vi disk och tvätt och så var det bra så.

Det var alldeles för varmt igår, jag hatar sommaren! Kan vi inte bara gå direkt ifrån vår till höst? Så jag låg i soffan och kände mig eländig i värmen tills klockan var runt fyra och det var dags att stoppa köttet i marinad. Och så fick det ligga några timmar innan det var dags att laga mat. Det blev vitlöksmarinerad fläskfilé med potatisgratäng och grönsaker till. Till och med Leo, som inte är överförtjust i kött, konstaterade glatt att det var riktigt gott. Då vet man att man har lyckats. Vi kollade 90 days to wed samtidigt som vi åt och när det var klart så tog jag disken i köket och sen var det sängen och serier. Jag tror att det blev tre avsnitt, sen tröttnade jag och tog fram boken istället. Runt midnatt gav jag upp och lade undan boken och somnade.

Idag blir det nog rätt lugnt. Jag har inte så jättemycket som behövs göras hemma utan det är mest det vardagliga som att rensa kattlådorna osv. Så då kan jag större delen av dagen ta det lugnt. Det var ju precis så jag ville starta min semester, med lite återhämtning. Och sen jag gick på semester i torsdags har jag sovit så mycket bättre. Jag får mer sammanhängande sömn och djupare. Så jag ska starta dagen med det obligatoriska kaffet och sen får vi helt enkelt se vad som händer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.