Advertisements

Vilken härlig och slapp dag jag hade igår. Jag låg mest i soffan och hade det bra. Jag pratade med kusinen en stund i telefon och sen blev det till att kolla stand up på mobilen. Leo erbjöd sig att fixa middag så inte ens det behövde jag att göra. Medans vi åt tittade vi på ett avsnitt av iZombie och när det var slut fixade jag disken. Sen blev det sängen. Som vanligt blev det först serier och sen en bok tills det var dags att sova.

Idag blir det lite annorlunda. Jag och Kalle ska ut och åka. Först ska vi till Jysk och handla ett parasoll till balkongen, sen en sväng förbi Stenby som hade så många bra erbjudanden på sånt jag inte fick med mig hem i fredags och sen hem. Jag verkligen måste ha ett parasoll på balkongen, när solen har kommit runt går det inte att sitta där ute. Svetten rinner efter bara några sekunder trots att man inte rör på sig, det är vidrigt. Nej, Lilith är inget stort fan av sommar. Hade jag fått välja hade vi gått direkt från vår till höst.

Kvällen lär bli lugn och en repetition av tidigare kvällar. Det blir ju lätt så när man har en Leo hemma, man kan inte gärna dra iväg hela kvällen. Men mig gör det inget. Jag trivs rätt så bra i sängen med mina serier eller en bok. Det var ju så jag tillbringade majoriteten av mina barnlediga kvällar förut och då var det högst frivilligt valt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.