Advertisements

Vi bestämde oss för att istället för att åka till Jysk så skulle vi åka till Rusta som hade parasoll som var lite mindre i diameter. Vi kommer dit och det är totalt kaos. Eller ja, nästan. Jag kollade bland annat på lite kuddar och ingen låg på rätt plats, hittade en billig skärbräda bara för att upptäcka att den inte var samma som den som stod på skylten med priset osv. Så jag gav upp rätt fort och fokuserade enbart på det jag hade kommit dit för. Vilket visade sig lättare sagt än gjort. Jag trodde att jag hade hittat rätt parasoll rätt så fort men priset stämde inte. Fick hitta nån att fråga, och även det tog sin lilla tid. Till slut kom de fram till att jodå, det var det parasollet men det var fel pris som stod så jag skulle visa upp priset på hemsidan när jag kom fram till kassan. Dock hade de bara en parasollfot kvar, och den var trasig. Jaha. Jula nästa då.

När vi kommer fram till Jula så var det nästan lika mycket kaos. Kalle kollar upp vart de ska finnas, vi går och letar men hittar ingen alls. På väg mot kassan ser dock Kalle, av en slump, två stycken. Jodå, hyllmärkningen stämde. de har delat upp hyllan så de båda delarna är typ tio meter ifrån varandra. Ja det var ju logiskt… De två är hela, dock fattas samma del på båda så det blev ingen där heller.

Så vi åkte vidare till Jysk där de hade hur många som helst. En parasollfot och en kudde senare var jag klar på max fem minuter. Tredje gången gillt. Sen vidare till Ica där jag skulle handla på mig av de erbjudanden de hade som var intressanta. Jag tvivlade på att de skulle ha så mycket kvar, det brukar alltid vara slut på söndagar. Men kors i taket det hade de. Så jag handlade massor, fick typ 150 kr i rabatt och sen fick jag äntligen åka hem.

Kalle hade bett Leo sätta på kaffe så när vi kom upp var det dags att montera parasoll. Det blev ju inte supersnyggt med att ha det vinklat som det var, men det var effektivt för att hålla solen borta. Istället för sol i fem timmar är det lite sol i max 45 minuter och det går att leva med. Minoo var väldigt nöjd för nu kan hon ligga på soffan ute på balkongen även på eftermiddagen. Hon har ju vägrat det pga solen.

Det blev världens mest enkla middag igår. I den här värmen har man ju ingen större aptit så jag passade på när jag var på Ica att handla skagenröra (rabatt) och baguetter så hela gårdagens middag blev totalt 22 kr för mig och Leo. Kan något slå kombinationen av både billigt och gott? 🙂

Idag blir det gymmet så fort kaffet är uppdrucket. Även om det är svalare idag och de mest troligt har igång ACn på gymmet tar jag ändå med mig min vattenflaska. Det ska bli rätt så skönt att få lite egentid nån timma, vilket faktiskt är den största anledningen till att jag ens går dit. Det är i stort sett enda tiden på dygnet jag har egentid till 100%. Där ingen kollega kommer och knackar på med en fråga, eller ingen Leo som kommer in i sovrummet för att visa mig nåt när jag ligger och läser.

När jag kommer hem ska jag tvätta träningskläder och vika undan alla rena sängkläder. Leo ska få kolla igenom recept om han hittar nåt han är sugen på så blir det lite enklare när det är dags att storhandla. Bara att sammanställa hur mycket vi ska ha av allt. Sen avslutar vi allt med en dusch innan maten. Som jag ännu inte bestämt vad det blir. Men i den här värmen går det fort att tina något ur frysen så det är ingen brådska.

Njuter i skuggan på balkongen

2 Comments

  1. Gymmet och egentid låter ju underbart. Här skulle jag promenera till en vän, men blev stoppad av vädret. Både värken och psyket dippade. Så är det i bland. Vilken tur ni hade. Jag har reagerat på att det är svårt att hitta saker på jysk. Har haft samma problem ett par gånger och man hittar oftast ingen att prata med då kassan oftast är lång. Skönt att allt löste sig för er och att det blev bra. Ha en fin Måndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.