Advertisements

Jag bara njuter och njuter av att ha semester.

Igår blev det en tur till gymmet efter att jag hade druckit upp kaffet och gjort mig i ordning. Jag hade motvind på vägen dit, och på väg hem. Hur är det ens möjligt? Jag var lite mör efteråt måste jag ju erkänna men kroppen svarade bra och då var det ju bara att köra helt klart. När jag kom hem körde jag igång en maskin tvätt, tog en dusch och tog itu med den rena, torra tvätten som skulle plockas undan.

När jag var klar med allt blev det soffan med Leo tills det blev dags att laga mat. Under tiden vi åt kollade vi självklart på 90 days to wed och när det avsnittet var slut ringde jag kusinen som hade lite nyheter samtidigt som jag plockade i ordning köket. Sen blev det kväll som som vanligt tillbringades i sängen med serier och sen en bok. Strax efter midnatt gav jag upp, när jag hade läst ut boken, och sen var det dags att sova.

Idag blir i princip en repris från igår. Gym, tvätta, dusch, ta hand om den rena tvätten, laga mat, serier och bok. Men det gör mig inget alls. Tvärt om så är det precis så som jag vill ha det. Det är så hela veckan förutom söndag kommer att se ut. Det är som lördag hela veckan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.