Advertisements

Ni har ju fått se hur köket har förvandlats och blivit precis så som jag ville ha det tills jag var 100% nöjd. Då börjar det ju att bli dags för nästa rum tänkte jag och jag har funderat lite och kommit fram till att det får bli sovrummet.

Det finns inte så mycket i mitt sovrum som jag faktiskt vill ha kvar. En, ynka möbel bara. En byrå som har varit min mormors. Allt annat ska bort. Det jag tänker lägga mest tid på att hitta rätt ersättare till är sängen. Den här är så sjukt gammal och borde ha bytts ut för länge sen. För att slå två flugor i en smäll så att jag både får bort min gamla, fula säng, och mina röda, fula bokhyllor så tänkte jag att jag letar efter en säng med förvaring. Då kan jag förvara alla olästa böcker i förvaringen. Hur smart är inte det?

Det är några få saker jag tänker på när jag väljer sängar, och där jag är mycket mer kräsen än när det gäller övriga möbler. Först och främst är det ju kvalitén, och därför skulle jag aldrig köpa en begagnad säng. Det är också därför jag är beredd att lägga några kronor mer på det än på någon annan möbel, billigt är inte alltid bäst i det här fallet. Sen är det även stilen. Jag vet ju redan att jag vill ha med förvaring och hade därför en rätt klar och tydlig bild på hur det skulle se ut. Fram tills jag började att surfa runt och insåg att det är ju ingen hejd på möjligheterna nu för tiden. Nu finns det ju till och med kontinentalsäng med förvaring! Jag har ju alltid velat ha en sån modell, men inte vetat att det fanns. De ser ju så sjukt sköna ut, som att sova på ett moln.

När den här idén föddes i mitt huvud var jag inte ens själv helt säker på den. Det var nämligen ett tag sen och då såg alla såna möbler rätt så träiga och tråkiga ut. Men nu har det ju hunnit hända en hel del under tiden här tiden. Nu för tiden finns det så oerhört snygga alternativ, klädda med tyg och allt du kan önska dig. Och jag som nyss skrev att billigt är inte alltid bäst måste ju också sticka in med att även om det är den gyllene regeln finns det väldigt prisvärda alternativ som håller toppkvalitet. Så den här drömmen ska vi nog kunna uppfylla snabbare än jag hade räknat med.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.