Advertisements

Det blev bussen till gymmet igår, finns inte en chans att jag cyklar i den här värmen. Dit går väl bra men hem, med de uppförsbackarna, efter att man kört en timma på gymmet, och det är strålande sol och över 30 grader ute? Nej tack. Jag körde mitt vanliga pass och sen åkte jag hem till duschen. Jag passade även på att gå ut med soporna när jag kom hem och på väg tillbaka till lägenheten tog jag även upp fläkten till sovrummet. Jag kan ju inte ha den igång när jag kollar serier eller ska sova för att den låter för högt, men jag kan i alla fall ha den igång när jag läser.

Till middag blev det kyckling, ris, sås och grönsaker. Medans vi åt kollade vi som vanligt på 90 days to wed. När programmet var slut tog jag itu med köket sen blev det sängen och några avsnitt serier tills jag tröttnade på det. Då blev det fläkten och boken istället tills det var dags att sova.

Leo hade psykologen nu på morgonen så han gick strax innan jag klev upp. Kalle är snäll och kör honom dit och sen hem igen. Om några timmar är Kalle snäll och kör oss till affären. De hade så många bra erbjudanden att det är omöjligt för mig och Leo att bära hem allt om vi inte ska avlida av värmeslag. Jag tänkte att jag även ska betala räkningar, lägga en beställning hos Protein.se och så fixa i alla fall inköpslistan till storhandlingen innan Kalle kommer och hämtar oss.

Kvällen lär bli lugn. Leo skulle eventuellt ha en kompis som sover kvar så i såna fall lär det bli många fniss och skratt och mamman i huset får glatt hålla sig ur vägen. Vilket inte gör mig nånting alls. Jag har aldrig haft några problem med att nån kompis har sovit kvar, tvärt om. Det är bara kul att ligga där i sängen och kolla serier och höra hur lägenheten fylls av skratt och ljudet av glada barn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.