Advertisements

Vi hade en rätt skön dag igår. Leo försvann ju som sagt hemifrån strax innan jag klev upp och jag drack kaffe, bloggade och betalade räkningarna medans han var iväg. När han och Kalle kom tillbaka satte jag mig med en andra mugg kaffe och fixade inköpslistan till storhandlingen. När det var klart åkte vi till Ica för att handla det vi behövde inför helgen, och nåt att äta till middag. Det fick bli baguette och skagenröra. Det var alldeles för varmt för att Leo eller jag skulle komma på något att äta, eller för att vilja stå vid spisen, eller för att han nån aptit.

När Kalle släppt av oss hemma packade Leo upp och jag skulle sätta mig och lägga beställningen på storhandlingen. I vanliga fall brukar jag styrka mig med en kaffe, för det behövs fan när man sitter med det, men nu var det för varmt för det. Jag har några Bacardi Breezers med nån citrussmak i kylen som blivit kvar sen förra sommaren. De är enbart goda när det är väldigt varmt ute, så en sån fick det bli. Samtidigt som jag sakta men säkert betade av listan. Och de hade allt förutom en sak. Sen hur mycket vi får med storhandlingen återstår att se.

Leo försvann in på rummet och jag misstänkte att han hade somnat för det var väldigt tyst där inne. Men eftersom han inte kan sova på nätterna för att det är för varmt, och sen gick upp tre timmar innan han brukar så lät jag honom vara en timma. När jag väl sen knackade på visade det sig att jag hade rätt, han hade sovit. Och var på betydligt bättre humör efteråt.

Vi käkade, kollade lite serier ihop och sen blev det sängen och serier för mig ett tag. Blev klar med den jag höll på med och påbörjade en ny som verkar bra. Men det var dags att byta ut serier emot boken och köra igång fläkten en stund. Sen efter några timmar var det tack och god natt.

Idag blev jag väckt och såg ett mycket intressant meddelande på telefonen. Rörande K. Mer än så säger jag inte för jag vet inte riktigt vad som pågår eller vad som kommer att hända. Det får tiden utvisa helt enkelt. Men det fick mig att inse att jag måste verkligen ringa två samtal på måndag som jag skjutit på. Mest för att jag inte orkar att fortsätta reda ut sånt han ställt till med. Men nu har jag helt enkelt inget val längre.

Leo hade ju en kompis som sov kvar och de sover fortfarande. Själv ska jag dricka upp kaffet och sen bege mig till gymmet. Det blir fjärde, och sista, gången för den här veckan. Så jag känner mig rätt nöjd med det och satsar på minst lika många pass nästa vecka. Som sagt, beach 2021 here I come. 😂

Hur man storhandlar på bästa sätt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.