Advertisements

Vi avslutade veckan på bästa sätt, en timmas terapi på gymmet. Nu är det inte just gymmet i sig som är det bästa jag vet utan just att det är min egentid där jag bara kan släppa allt och vara helt i min egen värld. Helt ärligt hatar jag att träna. Men känslan efteråt är svår att slå.

När jag var klar på gymmet åkte jag hem och gick ut med soporna, rensade kattlådorna osv innan jag tog en lång dusch. Sen slängde jag mig i soffan tills det var dags att laga mat. Jag hade plockat fram köttfärs innan jag åkte och i den här värmen tar det ju inte lång tid innan nånting tinar. Det är väl det enda bra med den här värmen. Gud så skönt det ska bli nästa vecka när det blir lite svalare ute.

Efter maten fixade jag köket och sen blev det soffan och serier. Jag kollade nästan klart på Waco som jag håller på med nu. Det är en av de bättre serierna jag har sett på länge. Efter några avsnitt stängde jag av tvn och mediacentret och körde igång fläkten och plockade fram boken istället. Roxy kom snabbt på att när fläkten startas innebär det svalka så nu när man startar den kommer hon springandes direkt. De andra två är fortfarande rädda för den. Där låg vi några timmar och hade det bra tills det var dags att sova.

Idag är det dags för Tuna Park. Leo ska shoppa lite så att jag ska passa på att fixa mina naglar under tiden. Sen vet jag inte om han vill fika eller nåt sånt, har noll koll på när de stänger så jag vet inte ens om vi hinner det.

Resten av dagen blir lugn efter att vi kommit hem. Eftersom att det är söndag behöver jag inte ens laga mat. Lycka. Slippa att stå vid spisen i den här värmen. Jag borde verkligen tvätta en maskin men vi får se när vi är hemma igen. Om inte annat finns det ju en dag i morgon också. Jag övervägde om jag skulle slänga färg i håret men nej, det får vänta tills det blir lite svalare.

Ibland är det här allt själen behöver

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.