Advertisements

Jag hade turen att få lite sällskap igår när jag fixade naglarna och tur var väl det för det är bland det tråkigaste som finns att sitta där. Men kusinen hade bokat tid samtidigt som jag så jag kunde sitta och småprata med henne lite. När vi var klara letade vi upp Leo och Kalle och gick och tog en fika innan vi sa hej då till henne och åkte hem igen.

När vi kom hem slängde jag och Leo oss i soffan och kollade de två sista avsnitten av iZombie. Så nu är frågan vad vi ska kolla på hädanefter. Vi skummade igenom Netflix för att se om vi kunde hitta något som lockade och vi hittade eventuellt en, Atypical. Problemet är ju bara att jag redan sett den, men den är så pass bra att den går att se igen om vi inte hittar något annat. Vi får väl leta lite mer nästa gång vi ska kolla på något.

Jag kollade de två sista avsnitten av Waco efter det. Nog för att man vet hur det slutar, det är ju trots allt baserat på en sann händelse, men det är ändå obehagligt. När jag var klar blev det boken några timmar innan det var dags att sova.

Idag blir det lite halvt fullt upp. Jag har två samtal att ringa, jag sitter i telefonkö just nu och där lär jag nog bli sittande ett tag. För tillfället har jag plats 32 i deras telefonkö. Sen ska jag justera storhandlingen som kommer i morgon. Våran Ica hade erbjudande på några av de saker jag beställt så de varorna kan jag ta bort, och så har jag och Leo kommit på några saker som bör läggas till.

Allt det hinner jag göra medans jag dricker kaffe så när det är färdigt blir det gymmet. Det är så mycket svalare ute idag än förra veckan så idag kan jag cykla till och från gymmet. Jag måste även komma på nåt till middag. Det är rätt tomt i kyl och frys nu, dagen innan storhandling. Men nåt ska jag väl komma på av det som finns där.

Lika nöjd som alltid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.