Advertisements

Samtalen avklarades igår efter mycket om och men. Försäkringskassan hade en hemsk telefonkö men till slut kom jag fram. Advokaten fick jag också tag på så småningom. Hon ska dra sig tillbaka men hon tipsade om en annan jag sen försökte få tag i. Fick lämna ett meddelande i växeln så skulle hon ringa upp när hon hade tid. Jag ville inte stå på gymmet om hon ringde så jag bestämde mig för en timmas powerwalk istället för gymmet.

Och jag var tvungen att berätta för Leo igår vad som pågår med K, och det krossade mitt hjärta tusen gånger om att behöva göra det. Se hur Leo blev helt vit i ansiktet av det jag berättade. K ska väl vara glad att han är inlåst nu för annars hade jag åkt och strypt honom för vad han gör mot sina barn. För min del kan han gärna sitta och ruttna, men han har fyra barn som behöver sin pappa. Och han gör såhär mot dem. Då är man fan inte värd att få kallas pappa! Själv är jag så jävla trött på att reda ut allt trassel han ställer till med som får konsekvenser för både mig och barnen.

Kvällen blev lugn. Om träning är min terapi så är absolut baka Leos terapi. Så igår kväll ställde han sig och bakade Kärleksmums i långpanna. Det blev riktigt gott måste jag erkänna. Själv låg jag i sängen och kollade några avsnitt av Grimm, som senare som alltid byttes ut emot boken tills det var dags att sova.

Efter att jag fixat morgonkaffet så såg jag att jag hade ett missat samtal från Pappsen så jag ringde upp honom och vi pratade en stund medans jag väntade på kaffet. Han ska iväg ut på sjön i två veckor tydligen. Skönt för honom att få komma ifrån stan lite grand.

I eftermiddag kommer storhandlingen vilket betyder att jag inte hinner till gymmet innan, och det blir för sent att åka efter. Så det får bli en powerwalk idag också. Innan storhandlingen kommer måste jag plocka i ordning både i skafferiet och i kylen, frysen tror jag att det är hyfsad ordning i redan. Sen lär det väl ta sin lilla tid att få in allting också, det var ju en hel del som vi beställde.

Efter att storhandlingen levererats och jag ser om något fattades är det dags att bestämma vad vi ska äta till middag. Jag funderar på lasagne, det är lagom enkelt att göra. Då bör jag som sagt hinna ut på en powerwalk efter att jag plockat upp storhandlingen.

Hur jävla mycket måste jag orka pga dig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.