Advertisements

Alltså, det var ju så suveränt skönt att komma till gymmet igår. I vanliga fall avskyr jag ju varenda sekund, det enda som är skönt med att träna är när man är klar. Men inte igår. Jag kände hur hela jag slappnade av ju fler övningar jag körde. Jag antar att det kan ha att göra med att nu behöver jag inte oroa mig för att K ska komma in genom dörren, påverkad. Nu kan jag verkligen släppa allt när jag är där och bara köra. Terapi för själen.

Efteråt blev det en cykeltur hem och fixa lite hemma. Gå ut med soporna, rensa kattlådan och lite sånt innan det äntligen var dags för en dusch och sen slänga sig i soffan tillsammans med Leo och slötitta lite på tv. Till middag blev det naturligtvis en shake, eftersom att det var onsdag. När jag druckit klart min middag och kollat klart på avsnittet blev det sängen och serier. Leo föredrar ju att få vara ensam i vardagsrummet på kvällen så då blir det ju antingen sängen och serier på kvällen eller sängen och en bok. Oftast båda två, fast inte samtidigt. 😁

Jag passade även på att tvätta mina kläder jag köpte när Kalle och jag var ute på äventyr. Jag ser då att de otroligt snygga byxorna jag köpte var enbart kemtvätt. Det var ju…kul… 🤷‍♀️ Jag var modig ändå och slängde dem i maskinen på fintvätt och de verkar ha överlevt. Den här gången. Jaja, jag får köra så och så får de hålla så länge de håller. För inte fan lämnar jag in ett par byxor på kemtvätt när de bara kostade typ 80 kr eller vad det nu var. Aldrig!

Idag vaknade jag tjugo i sju, vilket inte var vad jag hade tänkt mig med tanke på när jag somnade igår. Men jag kunde inte somna om så det var bara att gå upp och göra kaffe. När det var klart hällde jag upp, hade i mjölk och det både såg konstigt ut och smakade konstigt. Hur f*n kan mjölken vara dålig när den gick ut igår? Jaja, inte mycket att göra åt saken. Det var bara att dra på sig mysbyxor och cykla till Ica.

Jag kommer hem igen, kör igång kaffet och upprepar hela proceduren. Inklusive den delen där kaffet både ser konstigt ut och inte smakar som det ska. Nu vet jag att det inte är mjölken det är fel på, den är ju helt nyinköpt. Funderar på om jag haft i för lite pulver i kaffet och kollar kaffebryggaren. Då har jag på nåt sätt lyckats få i filtret fel så det har vikt sig och nästan ingen pulver har blivit blött. Inte konstigt att kaffet smakade som det gjorde. Så jag körde igång kaffet för tredje gången, var extra noga med filtret och den här gången lyckades jag. Det var ju inte riktigt så jag ville starta min morgon.

Idag blir det ännu en omgång på gymmet. Efter upplevelsen igår, den totala avslappningen, så längtar jag ju dit. Leo erbjöd sig att laga mat vilket jag tackar och bockar för. Då slipper jag tänka på det också. Sen är det ju som vanligt lite småfix här hemma jag ska hinna med också. Jag undrar om jag inte ska ta och inviga den nya dammsugaren idag också.

Onsdagens middag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.