Advertisements

Igår efter att jag hade bloggat klart gjorde jag nåt som jag inte gjort på länge, jag satte mig och virkade. Det går ju i perioder, och nu verkar det vara en sån period igen. Så där satt jag i lugn och ro med virkning och podd medans jag drack morgonkaffet. Insåg att jag har sjukt dåligt med förvaring till sånt jag har virkat så jag bestämde mig för att ge mig ner på stan för att lösa det.

Jag väckte Leo, berättade vart jag skulle och sen åkte jag. På Clas är ju förvaring rätt billigt, men ska man ha många blir det inte så billigt upptäckte jag när jag var klar. 😁 Sen åkte jag hem och slängde mig på soffan för att få vila en stund med tanke på hur lite sömn jag hade fått men det gick inte. Det här med insomnia är ju himla kul ibland måste jag ju säga. När jag ligger där vibrerar telefonen. Jag har fått ett sms från handläggaren på Soc som vill diskutera anmälan. Jahopp, då får jag väl åka dit då. Det är idag klockan ett. För det är ju precis så jag vill tillbringa en fredagseftermiddag när jag har semester…

Leo var snäll och fixade maten och så kollade vi ett avsnitt av Teen Wolf medans vi åt. Det var den serien som jag och Leo kunde enas om. När avsnittet var slut var Leo gullig nog att ta disken eftersom att jag var så sjukt trött. Själv gick jag in i sovrummet till mina serier som fick roa mig tills det var dags att sova. Vilket inte var sent alls.

Idag är det som sagt möte. Jag hade ju tänkt mig en timma på gymmet men det kunde jag ju glömma. När det är klart ska jag möta upp Leo vid Ica och så ska vi handla till helgen. Sen pratade jag och Kalle om att han skulle komma över för att fixa min hylla. Jag har ju en hylla i vardagsrummet som är väldigt ostadig så vi ska stadga upp den. Och när jag skriver ”vi” menar jag självklart Kalle. 😄 Hade jag kunnat sånt hade ju inte Kalle behövt komma och hjälpa mig.

Kvällen blir, som vanligt, lugn. Jag känner mig lite mer utsövd idag så det blir nog inte lika tidigt i säng som igår. Så har snart den här veckans semester gått också.

Hur man roar sig på morgonen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.