Advertisements

Jag var ute i lite väl god tid för mötet igår så jag passade på att gå till Clas Ohlsson och handla en ringklocka till cykeln. Det är ju dels lag på att man ska ha det, och så är det ju väldigt fiffigt att ha också. Speciellt med tanke på att folk här i stan inte verkar fatta vad som är gångbana och vad som är cykelbana. 🤷‍♀️

Mötet gick bra tror jag. Det var ju en anonym anmälan det gällde. Dock blir den ju mindre anonym om man berättar för mig efter att man gjort den… En del av sakerna anmälaren var orolig för var rent skrattretande om man känner det minsta till våra regler här hemma. Ja, en del av sakerna skulle vara fysiskt omöjliga för Leo att lyckas med. Jag svarade och förklarade hur våran rutin här hemma såg ut och när mötet var över sa handläggaren att hon skulle se om hon skulle prata med Leo eller inte. Det är ju i vanliga fall praxis att de gör det, men med tanke på allt med K så har han ju tillräckligt och att behöva gå på mötet, för att nån som säger sig vara orolig för honom vill ge sig på mig med ogrundade anklagelser, är ju inte riktigt vad han behöver nu. Det är ju nåt för anmälaren att tänka på. Att försöka ge sig på mig på det här sättet slår tillbaka på min son, det är han som får ta smällen och springa på möten när han redan har mycket som det är. Och jag är inte den enda som fått anmälningar på mig. Vuxna människor som stjäl tid och resurser från barn som verkligen behöver det. Det är fan skamligt att bete sig så. 🤬

När jag var färdig åkte jag till Ica och mötte upp Leo. Vi handlade det vi behövde till helgen, hämtade ut ett paket som kommit och sen gick vi hem och väntade in Kalle. När han dök upp blev det kaffe och lite prat innan det var dags för lite småprojekt att ta itu med här hemma. Dels behöver ju min förvaring för min virkning platsJag har ju en perfekt hylla för det, problemet är bara att baksidan har lossnat lite så den är väldigt ostabil. Så Kalle limmade fast den (åt fel håll 😂) och så satte han nån sorts vinklade fästen också. Det blev kanon. Sen höjde han min sadel lite på cykeln och satte dit ringklockan. Som tack bjöd jag honom på mat. Fördelen med att göra en gratäng är ju att man kan göra hur mycket som helst beroende på hur många som ska äta. Vi  kollade självklart ett avsnitt av Teen Wolf samtidigt som vi åt.

Sen åkte Kalle, Leo gick in på rummet nu när han har en fungerande Chrome Cast igen där inne, och själv lade jag mig i sängen med mina serier. Tills det blev dags att plocka fram boken. Det blev några timmar där innan det var dags att sova.

Jag hade ju sett fram emot en lång sovmorgon men tji fick jag! Halv sex vaknade jag. 😫 Jag försökte att somna om men det var ju helt omöjligt så runt kvart över sex gav jag upp och gick upp och startade kaffet. Ja men god morgon då.

Idag ska Leo sova hos Kalle och jag har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på. Det enda jag vet är att jag absolut inte tänker laga mat då. Längre än så har jag inte kommit i min planering. Jag kan slå vad om att min kväll som barnledig blir exakt likadan som när Leo är hemma. Först serier sen boken. Jajemen, jag vet hur man lever livet när man är barnledig…

Mitt projekt växer sakta men säkert fram till en slutprodukt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.