Advertisements

På fem timmars sömn är man ju inte superpigg men jag fick ändå en del gjort här hemma även om det inte var mycket. Jag bäddade rent, vek undan den rena tvätten på ställningen, tvättade och gick ut med sopor. Sen jag var så trött i huvudet så att det fick bli soffan resten av tiden. Jag hade ju en lite lös plan att jag skulle få i ordning i klädkammaren men det kommer ju att ta timmar så det får vänta tills nån annan dag.

Kalle kom och hämtade Leo och sen var det bara jag och katterna hemma. Jag placerade mig i soffan med Netflix och där blev jag liggandes. Jag är så sjukt glad att Royal Oak har börjat med hemkörning för det betydde att jag kan få min sallad vid såna här tillfällen. Sen blev det till att lägga sig i soffan igen tills det var dags att sova. Jag var till och med för trött för att orka läsa. Jag vet ju att roa mig kungligt när jag är barnledig. 😁

Inatt blev det mer än dubbelt så mycket sömn så idag känner jag mig mycket piggare än igår. Men klädkammaren får nog ändå vänta. Jag tänkte ta den i veckan som kommer, min sista semestervecka. Men jag känner att det kommer att vara helt ok att gå tillbaka till jobbet sen, tre veckor är lagom att ha semester tycker jag.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag funderar på om jag, efter att jag druckit upp kaffet, ska slutföra mitt projekt här hemma. Det skulle jag ha gjort igår men även om det inte är jobbigt så är det tidskrävande och det var jag för trött för. Idag är ju orken lite bättre så då kanske det blir av. Först och främst ska jag få i mig morgonkaffet här hemma.

Roar mig kungligt när jag är barnledig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.