Advertisements

Igår blev det äntligen dags att ta itu med klädkammaren. Jag har ju haft en ungefärlig koll på vad som finns där inne, bara att allt har legat huller om buller så att jag har inte hittat nånting alls. För att inte tala om allt jag sparat på som jag kan kasta. Har det legat i ett år eller mer och inte använts så behövs det helt enkelt inte sparas. Så jag drog ut allt, dammsög, tömde hyllorna och stoppade tillbaka allt som skulle sparas. Jag vill ju inte påstå att det var speciellt mycket. Det som skulle kastas tog däremot upp halva hallen. Det var ett helt träningspass att fixa det.

Telefontiden med läkaren gick väl sådär. När han satte in ena medicinen påpekade han att det var en sån låg dos så den kunde vi höja om den inte funkade som den skulle. Jag påpekade att den inte funkar som den skulle men han ville inte höja innan jag är tillbaka på jobbet igen så vi får se hur den funkar när jag är aktiv om dagarna. Eeeh, vi satte ju in den innan jag gick på semester så funkade den inte då ordentligt lär den ju inte göra det efter semestern heller. Men vi skulle höras igen när jag var tillbaka på jobbet.

Kalle var snäll och kom över med min medicin eftersom att jag hade fullt upp med röjning av klädkammare. Vi satt och åt när han kom och han umgicks med oss ett tag innan han åkte hem. Efter maten fixade jag disken, Leo gick in på sitt rum och sen när jag var klar var det serier tills det var dags att sova. Jag hade alldeles för många tankar som snurrade i huvudet för att jag skulle kunna fokusera på en bok så läsningen hoppade jag över.

Idag är det möte med advokaten. Det lär inte ta så lång tid, det är mest lite papper som ska skrivas. Så efteråt tänkte jag ta en omgång på gymmet, det behövs verkligen. Har förvarnat Leo så att han vet vart jag är när han vaknar och jag inte är hemma. När jag kommer hem ska jag gå ut med lite sopor från igår innan det är dags för en välbehövlig dusch.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.