Advertisements

Det gick rätt snabbt hos advokaten igår. Jag skrev på en del papper, vi skrev ett brev till den andra advokaten där vi förklarar vad vi vill och varför och så var det klart sen. Det tog max 20 minuter.

Efter det gick jag till gymmet för att få ur mig all frustration. Där gick det lite för bra och jag kunde öka vikterna på en hel del övningar. Vilket jag får betala för i form av en massiv träningsvärk. När jag var klar där messade jag Leo och sen åkte jag hem.

Hemma började jag med att gå ut med allt skräp som blev efter att jag rensade klädkammaren och Leo erbjöd sig att hjälpa till vilket jag tacksamt sa ja till. Det sparade mig några rundor till soprummet. Sen blev det en efterlängtad dusch och nånstans där hann jag även med att vika undan all ren tvätt, och starta en ny. Vilket jag inte borde ha gjort för jag var alldeles för slut för att hänga upp den så den får jag tvätta om idag.

Vi käkade kycklinggratäng till middag och Leo måste ha gillat den för han åt två portioner vilket sällan händer. Samtidigt som vi åt blev det ett avsnitt av Teen Wolf som vanligt. Sen var det dags för mig att fixa all disk, torka av diskbänk och spis och sånt man måste göra efter maten innan jag kraschade i sängen. Det blev lite serier, lite läsning och sen gav jag upp och somnade rätt så fort.

Idag blir det ännu en omgång på gymmet trots att de flesta muskler i underkroppen inte vill det alls. Mitt psyke vill det så gymmet får det bli. Sen ska jag som sagt tvätta om tvätten jag inte orkade hänga upp igår och sen allt det vardagliga som rensa kattlådor osv. Dock slipper jag laga mat idag eftersom att det är onsdag. Jag har egentligen ett samtal jag behöver ringa men det skjuter jag på tills i morgon. Har tillbringat alldeles för mycket tid av min semester till samtal och möten pga nån annan så det här får faktiskt vänta en dag.

Jag har ett paket som ligger och väntar på att jag ska hämta ut det men det får nog att fortsätta att vänta på det. Det tror jag att jag tar på fredag när vi ändå ska dit. Vill gärna inte dit efter gymmet när svetten bara rinner, och åker jag dit innan får jag ju släpa med mig det till gymmet. Det är ändå inget som är jätteakut så det gör inget om det ligger några dagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.