Advertisements

Igår var en riktigt skön omgång på gymmet. Jag kunde öka vikterna på en hel del av maskinerna och det flöt på bra. Sen att det var lite svårt att ens kunna gå upp för trapporna hemma är en annan sak. 😄 Det behövdes verkligen.

När jag kom hem blev det lite fix hemma och sen en dusch. Eftersom det var onsdag slapp jag att laga mat och ingen var ju gladare över det än jag. Leo var inte speciellt glad över det alls, han har fått för sig att han inte är förtjust i matlådor trots att det är precis samma mat han äter dagligen.

Kvällen blev rätt seg. För en gångs skull var jag faktiskt uttråkad. Ville inte kolla serier, ville inte läsa. Istället blev det film. Då behöver man inte hänga med lika noga som man behöver göra med serier om man ska fatta nåt av avsnitten som kommer senare. Till slut gav jag upp och lade mig och sov istället.

Idag tänkte jag eventuellt äntligen måla om baksidan på hyllan här hemma. Jag sov lite längre än planerat så vi får väl se. Om Leo hinner att bli klar med tvättmaskinen så ska jag även köra en tvätt, det blev en del av den varan när jag rensade klädkammaren så jag har lite att ta itu med. Leo är snäll och lagar mat idag så inte ens det behöver jag tänka på. Alltså kan jag till största delen bara vara idag. En vilodag helt enkelt.

Hur vi slappar idag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.