Advertisements

Det blev varken powerwalk eller måla igår, tiden sprang helt enkelt iväg. Lagom tills jag började bli redo att ge mig ut en timma laddade mina hörlurar ur. Och finns inte en chans att jag går ut utan dem. Och när de väl hade laddat upp tillräckligt var klockan helt enkelt för mycket. Istället tog jag itu med tvätten och allt annat som behövde göras här hemma.

Leo fixade maten igår och det är ju alltid godare när någon annan lagat maten så jag tog två portioner. Samtidigt som vi åt tittade vi på Teen Wolf. När avsnittet var slut tog jag itu med allt som behövde göras i köket sen var det dags för filmen jag påbörjade i onsdags. När den var slut blev det två filmer till och sen var det tack och god natt.

Idag ska jag ringa och tjata på habiliteringen om Leos medicin. Jag ringde ju dem för några dagar sen men de ringde aldrig upp. Så jag får väl ringa dem dagligen tills det är fixat helt enkelt. Det är ju vansinnigt att han ska behöva gå utan medicin för att de inte har tid att ringa upp. Varför har de då så att man ens kan lämna meddelande när man ringer?

När Leo klivit upp och vaknat till liv ska vi iväg och handla, det är ju ändå fredag. Men det lär nog dröja några timmar tills dess. Så förutom att göra mig i ordning tänkte jag roa mig med kaffe, podd och virkning tills dess.

Hur man startar dagen på bästa sätt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.