Advertisements

Det är ju bara att passa på att suga ut det sista i ledigheten, på måndag är det dags för allvaret igen. Därför ser jag till att göra så lite som möjligt nu de sista dagarna och bara har det bra. Då blir dagarna rätt lugna och det finns inte så mycket att skriva om.

Gårdagen blev som sagt väldigt lugn. Jag fick inte gjort mycket alls. Jag drack kaffe i väntan på att Leo skulle vakna och till slut gav jag upp och väckte honom så att vi skulle komma iväg till affären. Där gick det rätt fort, vi skulle inte ha så mycket. Jag passade även på att hämta ut mitt paket som hade kommit.

När vi kom hem packade Leo upp det vi hade handlat och jag startade nytt kaffe. Leo frågade om han fick laga mat och det säger jag ju inte nej till. Klart han får det. Han valde fläskpannkaka. I väntan på att det skulle bli dags för honom att börja med maten slängde han ihop en kladdkaka. Fattar ni hur bortskämd jag blir? Medans vi åt blev det som vanligt ett avsnitt Teen Wolf och sen tog jag itu med köket innan det blev sängen och film tills det var dags att sova.

Idag skulle vi egentligen iväg men jag har sovit sjukt illa så vi får se hur det blir med det. Jag tänkte även passa på att hinna med att köra en maskin tvätt, vika undan den rena tvätten som hänger och lite småplock här hemma man alltid måste göra.

Ikväll skulle, om jag minns rätt, Leo och Kalle iväg till Biografbaren och kolla nåt uppträdande. Jag tror i alla fall att det var idag. Själv ska jag nog roa mig med mest ingenting när de är iväg. Håller ju på att beta av filmer jag har haft liggandes i flera år som det inte blivit av att jag sett så det fortsätter jag nog med.

Jag på måndag morgon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.