Advertisements

Det blev rätt så lugnt igår ändå. Eftersom jag sovit riktigt illa fanns det inte riktigt nån energi till annat. Jag tvättade två maskiner och fixade lite hemma.

På kvällen gav sig Leo ut på lite äventyr med Kalle och av nån konstig anledning fick jag för mig att jag skulle läsa igenom alla brev jag fick från Dan de där mörka åren. Och så mycket det var som jag hade glömt upptäckte jag när jag började. Visst, det stora hela minns jag ju, det är ju svårt att glömma. Men så många händelser som jag inte kom ihåg alls, för fem öre. Det tog sin lilla tid att läsa igenom allt. Det var totalt 26 brev, varje brev ca fem sidor med väldigt liten text för att det inte skulle gå åt så många frimärken, och när jag hade läst klart var det dags att säga god natt.

Dan och jag har ju perioder när vi inte pratar men nu på sista tiden har vi börjat att messa lite grand. Det är ju rätt stor tidsskillnad så när han messar sover jag oftast. Då svarar jag när jag vaknar och så har jag ett nytt meddelande nästa morgon när jag vaknar, jag svarar och så rullar det på. Jag tror att det är ca 13 år eller nåt sånt som vi har känt varandra och det har hänt så mycket i bådas liv under den tiden, både positivt och negativt. Han har alltid varit den personen jag har vänt mig till så fort nånting har hänt för att han känner mig nog bäst i hela världen med undantag av två personer. Så de perioderna när vi inte pratat med varandra känns det alltid som om nånting fattas.

Idag kommer fokus att ligga på att förbereda för jobbet nästa vecka. Jag måste fixa ägg för de dagar jag ska träna efter jobbet, packa träningskläder, packa allt sånt jag tog hem från förra kontoret som ska till det nya kontoret osv. Har även en maskin tvätt jag skulle behöva få undan men det beror helt och hållet på om det jag tvättade igår har hunnit torka så att jag kan vika undan det. Det kommer att bli tidigt i säng ikväll, för i morgon halv sex ringer alarmet igen. Blir dock spännande att se om jag lyckas somna så tidigt som jag behöver,

En korg med handskrivna brev och en livstid med minnen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.