Advertisements

Så var första veckan på jobbet avklarad efter semestern. Det gick faktiskt lättare än jag trodde, både att komma upp och att orka allt. En sak som jag har märkt nu när vi har bytt lokaler är ju att jag går mycket mer än i de gamla lokalerna. Det är så mycket större avstånd till allt eftersom det är en så mycket större byggnad nu. Jag kommer lätt upp i över 13 000 steg om dagen. Det har blivit så många som 19 000 steg vissa dagar. Så jag har ju varit bra slut i fötterna när jag kommit hem. Och jag märker att det börjar att bli dags att köpa nya tofflor till jobbet så det ska jag beställa när lönen kommer.

Leo har varit hos C sen i tisdags. Han var hemma en snabbis i onsdags och packade ner nytt i väskan och åt lite och sen stack han igen. För min del är det skittråkigt när han inte är hemma men jag är så glad över att C fortfarande är en del av hans liv, hon har ju ändå varit med och sett honom växa upp. Som tur är kommer han hem på söndag i alla fall.

Efter jobbet igår gick jag till Hemköp och handlade det som behövdes inför helgen och så avslutade jag det med att även gå rakt över gatan och köpa kinamat till kvällen. Det finns inte en chans att jag tänker ställa mig och laga mat när det bara är jag hemma. När jag kom hem packade jag upp, åt och sen tillbringade jag resten av kvällen i soffan med Netflix. Klockan var väl runt midnatt när jag gav upp och gick och lade mig.

Idag blir det eventuellt en tur ut till mamsen tillsammans med Kalle. Vi skulle höras av i eftermiddag för att se hur det blir. Blir inte det av ska jag röja ordentligt här hemma, det har ju inte direkt varit prioriterat efter jobbet när fötterna har känts som tegelstenar. Om inte annat är det en dag i morgon också.

Strax efter lunch en helt vanlig dag på jobbet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.