Advertisements

Igår kom Kalle över strax efter lunch i väntan på att mamma eller hennes sambo skulle svara i telefon. Det blev några timmars väntande sen ringde mammas sambo upp Kalle igen och vi åkte ut dit. Vi stannade lite snabbt till på Ica bara för att jag hade ett paket att hämta ut sen fortsatte vi ut på landet.

Vi drack kaffe, och sen fick jag en drink av mamma som var förvånansvärt god. Vi blev där ute några timmar och sen var det dags att åka hem. Mamma hade lite hårprodukter hon hade tröttnat på så det fick jag med mig hem till mig och Leo.

När jag kom hem blev det soffan och Netflix. Jag var inte alls hungrig så det blev en liten matlåda till middag. Runt midnatt gav jag upp och gick och lade mig.

Idag kommer äntligen Leo hem, som jag har saknat honom. Jag har bara sett honom någon timma sen i tisdags och det är så oerhört tomt och tyst här hemma när han är borta. Vet dock inte riktigt när han kommer hem men det lär jag upptäcka. Innan vi ska äta har jag lite att ta itu med hemma. Koka ägg till jobbet, tvätta lite, gå ut med ett gäng sopor, rensa kattlådorna osv. I morgon är det åter dags att gå upp halv sex. Jag tänkte även packa gymväskan som fick stå förra veckan och ta en omgång på gymmet efter jobbet. Det behövs otroligt mycket kan jag säga.

Sånt man kan roa sig med när man är barnledig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.