Advertisements

Så var det en ny vecka och jag måste erkänna att i morse var det inte lika lätt att komma upp som det var förra veckan. Det tar på krafterna att sällan sova mer än fem timmar.

Leo kom hem lagom tills middagen var klar igår, och han hade lovat sin mamma att umgås på kvällen så det blev mat, prat och några avsnitt av Teen Wolf innan jag gav upp, erkände mig besegrad och gick och lade mig. Och kunde inte somna. Sist jag kollade på klockan var hon närmare midnatt. Så nej, jag var inte så pigg när alarmet ringde i morse.

Jag ringde Habiliteringen i morse igen. Nu har jag jagat dem i två veckor utan att få nån återkoppling alls. Ja jag fattar att det är sommar och semestertider osv men vad är meningen att ens ha en telefonfunktion om man ändå inte tänker ringa upp på flera veckor? Ringer de inte upp idag så ringer jag i morgon igen. Och dagen efter det, och dagen efter det osv osv tills de behagar ringa upp. Är det meningen att Leo ska gå utan medicin och inte få sova ordentligt bara för att de går på semesterstyrka. Skulle vi jobba så skulle vi inte ha något jobb kvar. Och har ju inte skrivit ut numret till nån form av enhetschef eller liknande heller utan det är bara ett enda telefonnummer som står, och det är där jag lämnat meddelande i två veckor nu.

Idag efter jobbet blir det en omgång på gymmet. Förra veckan fick det räcka med de steg jag fick ihop under arbetstid, det var tillräckligt. Första veckan efter semestern brukar jag alltid vara lite snäll mot mig själv och bara fokusera på jobb och det lilla som är nödvändigt att göra hemma.

När jag kommit hem blir det en dusch, eventuellt tvätta en maskin och så fixa mat. Jag var ju lite smått trött i morse så jag glömde helt bort att kolla datum på det vi ska ha till maten så vi får se om det blir danska plättar till middag idag. Annars får det bli fläskkotlett. Jag väntar bara på att Leo ska vakna och svara på smset jag skickade.

På lunchen blir det en snabbis ner på stan. Jag behöver köpa ännu en kaffemugg till jobbet. På förra stället var vi så pass många av diskmaskinerna kördes flera gånger om dagen, här blir det inte ens en gång om dagen och jag har inte tillräckligt med muggar här för att se till att nån alltid är ren när jag kommer på morgonen. Sen blir det en snabbis till Hemköp också och köpa mjölk, jag hade inte så mycket kvar och jag glömde ju det helt när jag handlade i fredags.

Känslan halv sex i morse

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.