Advertisements

Kors i taket, Habiliteringen ringde upp igår. Hon bad så hemskt mycket om ursäkt men de hade under två veckors tid glömt att koppla om telefonen… Hade vi jobbat så, så hade vi fått sparken. Lilith var ju inte sitt allra gladaste direkt. Jag förklarade att dels behöver han en receptförnyelse nu eftersom han står helt utan medicin tack vare att de är idioter och dels behöver han en läkartid för att höja dosen eftersom den dos han står på nu inte funkar optimalt. Men se, så lätt var det inte. Medicinen får han vänta på tills tidigast onsdag eftersom de inte har nån som kan fixa det innan dess. Så de kan fucka upp hur mycket som helst och sen inte fixa det direkt. Jo men såatte… Som sagt, hade vi jobbat så hade vi fått sparken. Läkartid dröjer ännu längre för de har ingen läkare förens i höst. Bra jobbat Habiliteringen.

På lunchen blev det en tur till In&Finn på jakt efter en kaffemugg, vilket jag hittade rätt fort. Och där hittade jag även en Sara. Vi stod och pratade en stund innan jag var tvungen att jäkta vidare. 30 minuters lunch hinner man inte speciellt mycket på.

Efter jobbet blev det en tur till gymmet vilket var mer än välbehövligt. När jag skulle hem vräkte det ner så cykeln fick stå och så blev det bussen hem istället. Väl hemma blev det en dusch, ta itu med det vardagliga hemma sen var det dags att fixa mat. Som vanligt blev det ett avsnitt Teen Wolf ihop med Leo under tiden. När det var klart tog jag och fixade i ordning i köket och sen var det sängen, ett avsnitt Grimm och sen boken tills det var dags att sova.

Jag sov som en kratta, vilket inte är nåt ovanligt. Tur att jag har läkartid om några veckor så kanske vi kan få nån ordning på sömnen. Min förra läkare verkar ju inte riktigt vad han pratar om då han först säger en sak till mig, sen en annan gången efter och skriver en tredje sak i journalen. Tack gode gud att jag upptäckte det av en slump när jag ringde dit och att jag då fick byta läkare.

Idag blir det i princip en repris av igår. Jobb, gymmet och sen hem, Fast idag lagar Leo mat så det är en sak mindre för mig att göra. Än så länge har jag jouren torsdag och fredag, onsdag är inte riktigt helt klart än. Men har ändå inte planerat in nån träning torsdag och fredag så det blir nog bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.