Advertisements

Dagarna ser ungefär likadana ut, som en oändlig mängd med repriser. Enda skillnaden är väl om det blir träning eller inte. Vilket det blev igår efter jobbet. Dock upptäckte jag efter jobbet att nån stulit min cykelkorg så innan gymmet var jag tvungen att köpa en ny, annars har jag ingenstans att göra av träningsväskan när jag ska hem. Så ett snabbt stopp på Clas och så var det fixat.

Efter gymmet blev det en cykeltur hem till duschen och det vardagliga som man bara inte kan smita undan att göra. Sen blev det soffan och virkning i väntan på att maten skulle bli klar. Som Leo var snäll och fixade. Kyckling med vitlök och örter och till det potatisgratäng. Så gott så. När maten var uppäten och avsnittet slut blev det sängen, ett avsnitt Grimm och sen boken för mig tills det var dags att sova. Hann med att få nåt meddelande ifrån Dan också.

Det gick oväntat lätt att komma upp när alarmet ringde så strax efter klockan sex var jag på jobbet, sånt är alltid bra för flexen. Fixa morgonkaffe medans datorn startade upp och sen var det bara att köra igång med det som ska göras.

Jag vet ännu inte om det blir jour idag eller inte. Men oavsett så blir det träning efter. Jag måste klämma in ett pass till den här veckan och idag är enda möjligheten. I morgon ska jag ju möta upp Leo efter jobbet och fredag är det först jour och sen måste vi handla så då finns inte heller tiden. Som tur är så är det onsdag idag så att jag slipper att laga mat i alla fall och kan komma hem lite halvsent.

Samma visa varje kväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.