Advertisements

Med tanke på att det blir tre jourer som får avsluta veckan, vilket ger ca 90 minuter övertid per dag, bestämde jag mig för att helt enkelt hoppa över gymmet igår. ”Den bästa träningen är den som blir av” heter det ju, men ibland är det bästa för Lilith att helt enkelt ligga i soffan en timma istället för att svettas på gymmet.

Kalle hade lånat Leo så de var snälla nog att hämta mig när jag slutade och sen åkte vi vidare till Ica så jag kunde hämta ut ett paket. I bilen kom vi på nåt sätt fram till att Leo skulle sova hos Kalle. Jahopp, så får det bli. Så då blev det lite mer än en timma i soffan, det blev hela kvällen tills det var dags att sova. Runt tio gav jag upp och sa god natt till katterna.

Jag var ju inte mitt piggaste när alarmet ringde idag, men när är jag nånsin det? Det var bara att kliva upp och åka till jobbet. Träningsväskan får stanna hemma resten av veckan. 90 minuters övertid som sagt.

Idag får jag en liten paus från kontoret på lunchen. Jag ska nämligen möta upp moster för en lunch ute. Jag tänkte ju inte så där jättebra när jag kom fram till att torsdag är en bra dag. Efter jobbet har jag nämligen lovat Leo sushi vilket betyder att jag också köper nån form av mat. Så utemat två gånger på en dag. Jag kanske skulle ha tagit med gymväskan ändå. 🙂

Myskväll inplanerad med han som äger mitt hjärta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.