Advertisements

Igår mötte jag upp moster för en lunch ihop. Stället vi hade tänkt att gå till var stängt över lunchen nu under sommaren så det fick bli Ming Palace istället. Det kan aldrig gå fel med kinamat. Efteråt gick jag vidare tillbaka till jobbet för en långkörare på eftermiddagen. Ingen var gladare än jag när det var dags att packa ihop och gå hem.

Jag mötte upp Leo utanför jobbet och första stoppet var apoteket. Gissa om hans medicin hade kommit in? Icke då. Jag var så arg så att jag kokade. Sen gick vi och köpte mat. Det blev sushi för Leo och en halv Subway för mig. Jag var fortfarande mätt efter lunchen så en halv kändes lagom. När vi kom hem ställde Leo in sin mat i kylen och jag käkade min direkt sen blev det Netflix nån timma innan Leo fick ta över soffan och tvn och jag placerade mig i sängen. Runt tio var det god natt.

I morse var det mindre roligt än vanligt när alarmet ringde så jag stängde av det och låg kvar tills alarm nummer två ringde. Men jag blev ju inte piggare för det. Inte ens morgonkaffet har gjort någon större skillnad idag. Lilith är nog i desperat behov av helg efter den här veckan. Som jag har längtat efter att den här veckan ska ta slut. Har dock hunnit med att ringa Habiliteringen och lämna ett mindre trevligt meddelande.

Efter jobbet blir det att slänga sig på cykeln och åka för att möta upp Leo utanför affären och handla det som behövs till helgen. Jag funderar febrilt på vad vi ska äta idag så jag kan be Leo att plocka fram det ur frysen. Något så enkelt som möjligt för jag har absolut ingen lust alls att stå vid spisen när jag är så här trött.

Kvällen blir väl lika lugn som den alltid är, vilket jag inte har nånting alls emot. Det lär ju inte bli sent i säng ikväll. Eller så blir det som vanligt att lagom tills det är dags att varva ner och ta kväll så blir jag pigg.

Gårdagens nöje efter jobbet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.