Advertisements

En sköterska ringde upp igår och fattade ungefär noll av mitt meddelande. Varför? Jo, för hon jag pratade med i måndags hade inte fört något vidare till sköterskan. Som hon lovade att hon skulle göra direkt så att Leo kunde få sin medicin. Så sköterskan skulle ringa Barnkliniken så att nån där fick förnya receptet direkt och så skulle hon ringa upp sen. Vilket hon gjorde och sa att de hade inte haft någon läkare där så de hade sagt att Leo skulle få vänta till måndag. Sköterskan hade då sagt att Leo har redan väntat nästan tre veckor så de får se till att jourläkaren förnyar receptet för han skulle ha det idag. Tack tack.

Igår var den längsta arbetsdagen nånsin tror jag. Inte tidsmässigt men fy fan vad segt typ allt var. Men till slut var klockan i alla fall fyra, jag fick stänga av allt och åka och möta Kalle och Leo på Ica. Först gick vi in på apoteket, och kors i taket så hade Leos medicin kommit in. Dock hade läkaren, trots att även sköterskan påpekat det, inte kryssat i den lilla rutan om att det ska betalas av Regionen så jag fick vackert hosta upp nästan 300 kr. Som vanligt. Hon på apoteket tyckte att jag skulle låta bli och hämta ut det så kunde jag ringa dem och få ett nytt recept på måndag som jag inte behövde betala för men det är ju inte riktigt ett alternativ när Leo fått vänta så länge.

Efter det tog vi en snabb runda på Ica och köpte det lilla vi skulle ha till helgen och sen körde Kalle hem oss. Medans jag var på jobbet hade Leo och Kalle varit i Västerås och shoppat. Kalle följde med upp när han släppte av oss och Leo visade allt han hade köpt. Han hade bland annat köpt en mysdress som såg så sjukt skön ut att jag funderar på att köpa en till mig också på måndag. Jag har ju alldeles för dåligt med mysbyxor och hoodies i rätt storlek och de mesta plaggen har jag ju haft i minst sju år så det kanske börjar bli dags att förnya sig.

Jag hade ätit en rätt så rejäl lunch så jag var verkligen inte hungrig så Leo frågade om han fick ta matlåda istället. Eeeh ja, det lär jag ju inte säga nej till. Vi låg i soffan en stund och kollade serier ihop och när Kalle hade åkt låg vi kvar en stund till innan jag gav upp och kröp ner i sängen och kollade film tills det var dags att sova.

Idag hade jag ju tänkt mig en rejäl sovmorgon men min kropp tänkte annorlunda. Jag vaknade innan klockan åtta av mensvärken from Hell. Så det var bara att kliva upp och starta kaffet. Idag blir det till att tvätta och fixa hemma. Jag hade tänkt att få så mycket som möjligt gjort idag så att jag kan göra så lite som möjligt i morgon. Men först kaffe och podd en stund i lugn och ro innan Leo kliver upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.