Advertisements

Igår fick jag gjort allt jag hade tänkt att göra. Nästan. Jag glömde helt bort att hänga upp sista maskinen tvätt. Så den skulle jag behöva tvätta om idag. Problemet är bara att jag tog sista sköljmedlet igår. Bra jobbat Lilith.

Leo frågade om han fick göra maten och visst fick han det. Medans vi åt blev det ett avsnitt Teen Wolf och sen blev det sängen och film för mig tills det var dags att säga god natt. Med tanke på när jag vaknade blev det inte så sent.

Jag vaknade idag med huvudvärken from hell. Jag låg i sängen ett bra tag och bara blundade innan jag kunde ens röra mig så pass mycket att jag kunde kliva upp och starta kaffet. Förhoppningsvis kan just kaffet fixa huvudvärken.

Idag blir det rätt lugnt. Jag har lite vardagligt småplock jag måste göra hemma och så ska jag förbereda inköpslistan för storhandlingen också tänkte jag. Det bör gå relativt fort för den är redan påbörjad. Det skulle jag ha gjort igår men jag glömde helt bort det faktiskt och kom på det igår när jag skulle sova så det får jag ta idag istället.

Idag är det ju egentligen meningen, med tanke på att det är söndag, att vi inte ska laga mat idag men jag börjar att få dåligt med matlådor till jobbet så det får bli matlagning ändå idag. Jag ska bara komma på vad vi faktiskt vill äta också. Eller ja, vad jag faktiskt vill laga för mat. Men först av allt ska jag placera mig i soffan med kaffet och se om huvudvärken vill försvinna.

Dagens sällskap i soffan

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.