Advertisements

Fy vilken vidrig dag det var igår. Det var ju ungefär 100 år sen jag hade migrän sist så det var länge sen jag hade nån medicin för det hemma, och Alvedon kommer man inte långt på i ett sånt läge. Så jag tillbringade i stort sett hela dagen på soffan, mer död än levande. Det enda jag gjorde var att rensa kattlådorna, sånt kommer man inte undan hur dåligt man än mår. Leo var i alla fall snäll nog att både laga mat och ta disken efteråt. När vi hade kollat klart på Teen Wolf kröp jag ner i sängen med filmen jag aldrig avslutade i lördags och när den var slut var det tack och god natt för mig. För en gångs skull vaknade jag inte en enda gång under natten utan sov gott tills alarmet ringde. 

Idag är det jouren som gäller så drygt en timmas plus på flexen blir det. På lunchen blir det ner på stan för jag behöver gå till apoteket bland annat och sen köpa mjölk till kaffet på jobbet för det är bara en liten skvätt kvar. Efter jobbet är det dags att fixa naglarna så Leo är snäll och fixar middagen idag också eftersom jag kommer hem sent. Han är ju helt klart mannen i mitt liv.

Eftersom S inte kommer tillbaka till jobbet den här veckan har jag telefonen vilket innebär att jag inte kan springa ner i arkivet så mycket som jag brukar så det blir en hel del dötid. Då kan man ju passa på att göra såna saker som att betala räkningar, beställa nya tofflor till jobbet och lite annat. Så det är fixat och klart och kontot ser mycket trevligt ut fortfarande, trots att underhållet från FK inte kommit igång än. Det kan ju ta en halv evighet så vi får väl se när det trillar in ett beslut.

När man har för mycket dötid på jobbet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.