Advertisements

Igår efter jobbet var det dags att fixa naglarna. Jag testade en ny salong här nere i centrum och dit går jag inte igen. Det var nog bland det värsta jag har varit med om i nagelväg. Dels hade hon för bråttom när hon filade bort det gamla så även lite av mina egna naglar åkte med. Det blev inte den form jag ville ha, trots att hon frågade flera gånger. De blev även olika långa och en del blev sneda. På en del naglar målade hon utanför. Det var en timmas ren tortyr. Nej, nästa gång går jag till min ordinarie helt klart.

När jag kom hem skulle Leo precis börja med maten och medans vi åt kollade vi på ett avsnitt Teen Wolf. När det var klart fixade jag köket sen kröp jag ner i sängen med ett avsnitt Grimm och efter det blev det lite läsning.

Idag blir det raka vägen hem efter jobbet för storhandlingen kommer. Leo skulle eventuellt iväg med Kalle så jag får packa upp det själv i såna fall. Är han iväg antar jag att han är hemma lagom till maten som jag fortfarande inte bestämt vad det ska bli. Det lutar åt danska plättar men jag får se om jag orkar stå och steka det, jag är inte mitt piggaste idag. Men å andra sidan, när är jag nånsin det?

Jag längtar tills mitt läkarbesök som är snart så att jag kanske kan få börja med de mediciner min förra läkare plockade bort helt utan anledning. Då kanske jag kan få lite mer energi igen.

Det enda jag är nöjd med är färgvalet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.