Advertisements

Igår skulle ju som sagt storhandlingen komma efter jobbet. Strax innan jag slutar får jag kvittot i mailen och som vanligt står saker som ”slut”. Vilket det alltid gör, trots att jag aldrig sett i butik att det var slut på typ allt bacon oavsett märke, allt tvättmedel oavsett märke osv. Tror inte att jag har beställt en enda gång och det inte varit så. Så den här gången ruttnade jag och ringde upp dem. Jag fick ett gäng dåliga ursäkter och blev sen erbjuden nästa hemkörning utan avgift som kompensation. Men jag tror att nästa gång vi ska storhandla väljer jag nog en annan butik. Jag börjar att tröttna nu på att jag alltid måste gå till min Ica och handla sånt som Maxi listar som slut men som finns om man tittar ute i butiken.

Strax efter jag kommit hem kom Leo och Kalle, som hade varit ute på äventyr. Leo visade glatt upp vad han köpt, ännu en väska, och sen kom storhandlingen så då var det bara för oss att kavla upp ärmarna och sätta igång. Det tog ju sin lilla tid, kan man lugnt säga. Leo frågade om han fick laga mat, vilket jag absolut inte säger nej till. Det är så bra att ha en son som älskar att laga mat och baka när man själv avskyr det. 🙂

Det blev danska plättar till middag och jag blev glatt överraskad av resultatet. De är lite kluriga och det var första gången Leo gjorde det och han lyckades till 100%. Som alltid så kollade vi på ett avsnitt Teen Wolf medans vi åt och sen var det dags för mig att ta itu med köket. Sen blev det ett avsnitt Grimm för mig och sen boken tills det var dags att sova. Leo ställde sig istället och bakade maränger. Jag köpte ju en extra platta ägg just för att han ska kunna baka.

Idag blir det träning efter jobbet. Det behövs verkligen, få alla tankar att sluta snurra runt en liten stund. Finns det nån bättre terapi än gymmet? Sen är det hem till duschen och fixa det lilla som ska fixas hemma. Eftersom det är onsdag så slipper jag att laga mat i alla fall så då har jag lite mer tid på mig att fixa hemma. Det enda tråkiga är att då äter vi sällan samtidigt, men å andra sidan så får jag Netflix för mig själv då. 🙂 Men först så ska jag ta mig igenom en otroligt seg arbetsdag.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.