Advertisements

Det där med gymmet var ju bara att glömma, om jag inte ville träna i strumpor som var så blöta att man kunde vrida ur dem. Vilket jag föredrar att inte göra. Istället mötte jag upp Kalle efter jobbet som var snäll och körde mig till Ica. Jag var ju tvungen att handla det som var ”slut” på Maxi när jag fick hem storhandlingen. Och så hade jag ett paket att hämta ut, mina nya tofflor till jobbet. Mina är ju rätt slutkörda och jag märker hur jag känner av i fötter och knän efter jobbet så ett par nya beställdes och hämtades ut igår.

När vi var klara följde Kalle med upp på en kaffe en stund och efter han hade åkt så blev det soffan och Netflix för mig nån timma. Eftersom det var onsdag behövde jag ju inte laga mat. Leo fick för sig att göra toast och det har jag inte ätit på år så han var snäll och gjorde två åt mig också. Jag har ju helt klart välsignad med den bästa. Sen blev det sängen och äntligen dags för mitt guilty pleasure som jag har väntat på i evigheter. Det var äntligen dags för en ny säsong av Geordie Shore. Det är ju himla tur att man har VPN så att man kan kolla på MTV UK för annars hade jag inte kunnat se det. När det var slut blev det boken tills det var dags att sova.

Idag blir det jour nr två av totalt tre den här veckan. Som jag längtar efter att alla är tillbaka så det bara rullar på som vanligt igen med en jour i veckan. När jag kommer hem blir det att fixa lite med tvätt och såna saker. Duktiga Lilith glömde matlådan när jag skulle iväg i morse pga trött som fan, så det får väl bli att köpa nåt här i Centrum. Problemet är ju att det är för stort utbud så det är sjukt svårt att bestämma sig. Lyxproblem deluxe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.