Advertisements

Jag slapp jouren igår! Jag hade ju redan haft tre förra veckan, och två än så länge den här veckan, så L som nu är tillbaka tyckte inte att jag skulle behöva ha tre den här veckan också när vi nu är tre på plats så hon tog den. Så himla snällt.

Jag mötte upp Kalle efter jobbet och han körde mig hem. När jag kom hem frågade Leo direkt vad vi skulle äta och var inte helt förtjust i mitt val av middag så han frågade om han fick laga mat. Igen. Visst fick han det. Är rätt bra med en son som har mat och bakning som intresse.

Efter maten blev det sängen och en film för mig, den senaste Jumanji. Jag tycker ju att de är lite småroliga, även om ingen slår den första så är de ett bra tidsfördriv. Efter det blev det ett avsnitt Grimm och sen var det dags att sova.

Jag vaknade första gången runt halv sex i morse. Inte en chans att jag tänker att börja dagen då en lördag. Så jag lyckades att somna om och sov till strax efter nio, mycket mer human tid att kliva upp på.

Idag ska jag och Kalle ut och käka med pappsen. Kalle hjälper ju pappa när han har teknikproblem så pappsen ville tacka för hjälpen typ. Hur jag blev inblandad i det vet jag inte riktigt. 😁 Jag tänkte att jag tar en promenad dit så att jag får in lite steg en lördag också. Jag måste först förbi jobbet för jag glömde en sak där igår som jag behöver. Tur att pappsen bor nära. Och att jobbet inte är larmat, då hade jag haft problem.

Leo stannar hemma, vi ska ju inte iväg sent. Jag lovade honom Donken till middag så antingen beställer vi det innan jag går eller så köper jag med det hem. Blir ju en väldigt tidig middag om vi ska beställa det innan jag går, men det är upp till honom eftersom att det är han som ska äta.

Jag blir ju inte så sen hem, skulle tippa på senast nio. Så det får väl eventuellt bli en film när jag kommer hem. Jag har ju några liggandes, dock mest skräckfilmer och det vägrar jag att titta på ensam så det blir det ju inte.

När middag med pappsen står på schemat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.