Advertisements

Innan det var dags att åka till pappsen blippade jag runt lite på Netflix och blev så kär i dokumentärserien jag hittade. Love on the spectrum kan vara nåt av det mest fantastiska jag någonsin sett. Jag både skrattade och grät samtidigt. Jag hann med tre avsnitt innan jag åkte för att möta upp pappsen och Kalle.

När jag kom till pappsen var Kalle redan där och vi satt och pratade en stund innan vi begav oss ut för lite god mat och trevligt sällskap. När vi var klara gjorde vi sällskap med pappsen till hans hus, sen gick vi till Kalles bil. Det blev ett stopp på McDonalds så att Leo kunde få det han ville ha till middag och så släppte Kalle av mig hemma.

Hemma kollade jag klart de avsnitt som var kvar av Love on the spectrum och sen blev det sängen och en film för mig. Trodde jag. Jag hann precis starta filmen så kom Leo in för att säga nåt och det slutade med att vi hade ett flera timmar långt samtal om livet och allt som hör till. Det gör mig både otroligt glad och väldigt ledsen. Glad för att jag älskar våra samtal när Leo öppnar sig om precis allt, och så otroligt ledsen över det han berättar. Ingen ska tänka och känna så som de saker han berättar.

När det samtalet var över var det tack och god natt för mig. Tog inte många minuter innan jag somnade. Och vaknade sjukt tidigt. Gick upp och tog en cigg och övervägde att starta kaffet men lyckades somna om som tur är.

Idag ska Kalle och Leo åka till mamma. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska följa med eller inte. Jag hatar det här, att jag så fort något ska göras inte kan ge ett direkt besked utan måste avvakta och se hur jag mår. Att gå ut och käka med pappsen igår var trevligt men det tog typ all energi jag hade och lite jag inte hade. Så går det när man får en skitläkare som byter ut i stort sett alla mediciner man äter. Innan dess hade det inte varit några problem alls.

Åker jag inte med ut till mamma är det tvätten och förbereda för jobbet i morgon som gäller. Packa träningsväskan, fixa ägg, packa ner proteinshake och lite såna saker som man måste göra. Måste även tvätta så att jag har kläder till nästa vecka och lite sånt smått och gott. Men innan jag fattar det beslutet blir det kaffe och podd nån timma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.