Advertisements

När Leo åkte till mamsen igår var jag fullt upptagen så jag stannade hemma. Och för att vara ärlig var mina sociala batterier slut efter lördagen. Det blev lite tvätt, gå och hämta ut paket, ta disk och allmänt få i ordning hemma. Leo åt ute på landet så jag lagade mat åt bara mig. I vanliga fall hade jag ju hoppat över det om det bara var jag hemma men jag behövde matlådor till jobbet så det var bara att ställa sig vid spisen.

Kvällen gick åt till nåt av det spännande jag gjort på  många år. Eftersom allt inte är klart än kan jag inte säga vad det är, ni får tyvärr vänta enda tills September med att få veta vad det gäller. Men vi kan säga som så att det var en väldigt lycklig Lilith som till slut kom i säng. Det blev alldeles för sent för mig men det var ett viktigt samtal som var tvungen att avklaras innan jag kunde lägga mig och det tog längre tid än väntat, men med ett bra slutresultat.

Det var ju mindre kul när alarmet ringde i morse. Dels pga att jag kom i säng så himla sent, men sen vaknade jag ju självklart inatt också och hade svårt att somna om. Så jag stängde av det första alarmet och låg kvar och slumrade tills det andra alarmet ringde 20 minuter senare. Då var det bara att kliva upp, göra sig i ordning och sen iväg. Och att glömma att plocka fram nåt ur frysen till middag. Bra Lilith.

Idag efter jobbet blir det gymmet. Jag har planerat in träning minst tre gånger den här veckan och de ska bli av. Trots de goda nyheterna igår behöver jag en timmas terapi och vad är då bättre än ett rejält träningspass? Sen blir det hem och fixa det som måste göras, ta en dusch, packa om gymväskan för i morgon och sen blir det mat, hänga med Leo och sen bara varva ner. Rätt ok start på veckan ändå.

Nu räknar jag ner till fjärde September

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.