Advertisements

Mina hemliga planer blev ändrade, efter lite om och men, så nu blir det av redan den 26e Augusti och både jag och Leo är otroligt förväntansfulla. Flygbolag ställer ju in flyg till höger och vänster så då får man ju ta det som erbjuds. Nej, vi ska inte ut och flyga nånstans även om flyg är inblandat. Ibland när planer ändras blir det till det bättre.

På väg hem fick jag ett meddelande från Leo där han undrade om han fick sova hos C. Och det får han ju självklart. Tråkigt för mig men kul för honom. Vi hann dock äta ihop och umgås lite innan han åkte. Efter att jag hade fixat disken blev det soffan och Netflix för mig tills det var dags att sova.

Idag är det jouren som gäller så jag tyckte att jag kunde kosta på mig lite sovmorgon. Speciellt när det inte finns så mycket att göra på jobbet för tillfället. Och även med en halvlång sovmorgon gick jag ändå plus på flexen så jag är nöjd.

I eftermiddag vet jag inte riktigt hur det blir, om Leo kommer hem eller om han blir kvar hos C en natt till. Det är ju lika bra för honom att passa på nu innan sommarlovet är över och det är tillbaka till vardagen och alla rutiner. Jag tog det säkra före det osäkra och planerade in väldigt enkel mat. Om han bestämmer sig för att vara kvar där vill jag ju inte stå en timma vid spisen när det bara är jag som ska äta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.