Advertisements

Igår hade jag som sagt jouren men eftersom det bara blev en gång den här veckan, som det ska vara, så går det att leva med det. När jag slutade tog jag en promenad hem för att fylla på med lite steg. Leo frågade om han fick stanna hos C en natt till och så klart får han det. Även om jag tycker att det är tråkigt hemma när han inte är hemma. Det är ju lika bra att han passar på innan skola och vardag drar igång och man inte kan sova borta hur som helst.

På väg hem passade jag på att ringa lite samtal inför det som sker i slutet på Augusti, allt sånt måste ju vara klart tills dess. Men nu är det kollat, jag har bara en tidsbokning kvar att göra och det funderar jag på att fixa idag istället. Jag hade ju varit smart och planerat in enkel mat ifall att han ville stanna hos C en natt till men jag var så sjukt trött att till och med en rätt med tre ingredienser lät för jobbigt att få till så det fick bli pizza istället. Kvällen tillbringades i soffan och med Netflix där jag slökollade på en ny serie jag har hittat där; Dead to me. Den är lite skum men rätt rolig att titta på och duger utmärkt att slöa till när Leo inte är hemma och jag har soffa och tv för mig själv.

Jag var som sagt sjukt trött så jag tror att jag somnade strax innan nio, vilket typ aldrig händer. Men hur trött jag än var så hindrade det inte mig ifrån att vakna mitt i natten ändå. Gud vad jag längtar tills läkartiden på fredag så kanske vi kan få ordning på det här. Om inte annat kanske det blir lättare att komma upp på morgonen med en annan medicin som gör att jag sover hela natten och det kommer verkligen att behövas i slutet på månaden. Då måste jag typ studsa upp ur sängen varje morgon för då har jag saker jag måste hinna med innan jobbet.

Efter jobbet idag ska jag en sväng till apoteket och hämta ut lite medicin och sen får det nog bli en promenad hem igen. Jag får se om Leo kommer hem idag eller om han stannar hos C en natt till. Jag har som vanligt lite att fixa med hemma, en del glömdes helt av igår så det väntar på mig när jag kommer hem.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.