Advertisements

Igår när jag pratade med Leo på min lunchpromenad kom vi fram till att han kommer hem på fredag. Jag saknar ju ihjäl mig efter honom men förstår självklart att han vill träffa C och syskonen så fredag blir bra det. Då har vi helgen på oss att umgås. Dock fick jag träffa honom en snabbis efter jobbet när han kom förbi hemma och hämtade lite grejer så att han har tills på fredag.

Jag passade även på, när det var hyfsat lugnt på jobbet, att göra livets bästa swishöverföring, det är den absolut bästa utgiften nånsin tror jag. Den är typ näst sista steget för inför det vi väntar på den 26e Augusti. Den sista förberedelsen görs den 25e och den är redan planerad och  klar. Shit, jag har inte varit så här exalterad på jag vet inte hur många år. Och jag har ju så sjukt dåligt tålamod så det här att gå och vänta är ju tortyr. Men så värt det.

När jag kom hem fixade jag det som skulle fixas hemma, lagade lite middag och sen var det soffan och Netflix resten av kvällen. Och som vanligt vaknade jag inatt. Men i morgon är det läkarbesök så förhoppningsvis kan vi få nån ordning på det sen.

Idag råkade jag stänga av båda larmen så jag fick lite bråttom. Ja, det är ju inte jordens undergång med tanke på att jag har nästan nio timmars plus på flexen. Men chefen knorrar lite när jag kommer upp i tio. Så det var ju bra att jag kunde få bort lite, och i morgon försvinner det ännu mer, då flexar jag ut redan efter lunch.

Efter jobbet har jag en del att göra hemma. Dock blir det ingen mat lagad eftersom jag helt glömde bort att plocka fram något ur frysen igår och i morse fanns det inte en tanke på det. Men det finns ju mer än tillräckligt med matlådor. Jag ska nog även passa på att gå igenom frysen och rensa ur matlådor som har legat i hundra år. Så att jag kan få plats med sånt som faktiskt kommer att ätas.

Känslan när man försover sig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.