Advertisements

Igår fick jag den bästa överraskningen nånsin, T kom förbi kontoret och sa hej när hon ändå skulle ha ett möte. Tyvärr hann vi inte prata mer än nån minut för att jag hade telefonen och den brukar vara rätt tyst men nu ringde den såklart. Jaja, vi får snacka ihop oss snart tycker jag.

På lunchen fick det bli en promenad som vanligt. Hann inte längre än fem minuter så sprang jag på Kalle som ju bor i närheten av jobbet så han följde med på min promenad. Vi pratade om allt mellan himmel och jord men väldigt mycket om den 26e Augusti och det som händer då. Det var en trevlig omväxling att få sällskap på promenaden.

När jag kom hem fixade jag med sånt där vardagligt som man måste göra. Luften stod totalt still så svetten bara rann av något så enkelt som att dammsuga köket så när jag var klar fick det bli en dusch och sen soffan och Netflix.

Idag är det äntligen dagen jag längtat efter. Dags för en ny läkare som, förhoppningsvis, går med på att sätta in mina gamla mediciner igen. Det fanns ju inte ens nån poäng med att byta ut dem till en början. Vi får helt enkelt hålla tummen (bara en, två betyder otur) för att den här lyssnar bättre än den förra gjorde. När jag är klar hos läkaren blir det att åka och möta upp Leo som till slut kommer hem. Handla lite till helgen och sen hem och bara vara och njuta av att det äntligen är helg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.