Advertisements

Efter jobbet igår blev det en promenad över centrum till öppenvården där jag fick träffa den mest underbara, sympatiska läkare jag nånsin har träffat tror jag. Han var som en stor nallebjörn som man genast kände sig trygg med. Vi pratade, han lyssnade på vad jag hade att säga om medicinerna jag äter nu och varför jag vill ta bort dem och sätta in de jag hade förut. Han höll med om att med min bakgrund var det väldigt dumt att skriva ut dem till att börja med och förklarade att så långt han visste, och han kollade även i sitt system, kan den ena medicinen som plockades bort inte ge ångestpåslag. Och även om den hade haft den biverkningen fanns det ändå ingen anledning till att plocka bort den eftersom att jag aldrig hade fått det. Vi pratade fram och tillbaka om eventuell medicinering och kom fram till att vi tar bort de nya och sätter i de gamla. Så ska vi ha uppföljning om två veckor och då eventuellt sätta in en tredje medicin vi diskuterade om det behövs för sömnen. Jag kände mig 100 kilo lättare när jag gick därifrån och jag har väl aldrig varit så glad över att få gå till apoteket och spendera en halv förmögenhet på medicin. Så på måndag ska jag ringa öppenvården och begära att få honom som min ordinarie läkare.

Efter att jag var klar på apoteket åkte jag till Ica och mötte upp Leo och vi handlade vad vi behövde till helgen och kommande vecka. Det var snabbt gjort och sen gick vi hem. Leo tyckte att det var lite för varmt för hans smak så han tappade upp ett svalt bad och jag slängde mig i soffan och startade ett avsnitt av The 100. Så fick det gå tills det var dags att fixa middag.

Under tiden vi åt blev det ett avsnitt Teen Wolf och sen fixade jag disken och slängde mig i sängen. Och var inte det minsta sugen på serier eller att läsa så det fick bli en film tills det var dags att sova. Och jag sov oväntat bra, bättre än på länge. Dock fortfarande inte så som man ska sova men det här kan jag leva med i två veckor tills vi har uppföljning och kan sätta in den medicinen vi diskuterade men bestämde att avvakta med för att se om det jag fick hjälpte tillräckligt.

Idag blir det nog hyfsat lugnt här hemma. Jag har lite att fixa med, det har man ju alltid, och så behöver jag tvätta upp alla kläder. Och så eventuellt bädda rent, om jag inte avvaktar med det i morgon. Leo ska få ta itu med sitt rum för det är totalt kaos. Men förutom det så blir det nog en del tid över till att slappa. Men först ska jag vakna till liv i lugn och ro med kaffe, podd och virkning ett tag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.